3 φωτογραφίες »

Τeaser videos για Jeep Grand Wagoneer & Wrangler 4xe

2.481 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2020)

Aυτά είναι τα δύο μοντέλα πάνω στα οποία έχει εστιάσει η Jeep αυτή την περίοδο. Σύντομα αναμένεται το ντεμπούτο τους.


Tα νέα της teaser video για τo επερχόμενo Grand Wagoneer και την plug-in υβριδική έκδοση του Wrangler με το όνομα 4xe παρουσίασε η Jeep.

To Grand Wagoneer θα κάνει το ντεμπούτο του στις 3 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να χρησιμοποιήσει το δάπεδο του Ram 1500, γεγονός που πιθανότατα συνεπάγεται πως θα υιοθετήσει και την ίδια παλέτα μηχανικών συνόλων. Ένας V6 3,6 λίτρων κινητήρας με ισχύ 309 άλογα και 364 Nm ροπής θα είναι η πρώτη επιλογή ενώ ένας V8 με χωρητικότητα 5,7 λίτρα και απόδοση 400 άλογα και 556 Nm ροπής θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας. Αργότερα, θα προστεθεί και μια plug-in υβριδική έκδοση που θα αποτελείται από το ίδιο κινητήριο σύνολο με το οποίο θα λανσαριστεί το Wrangler 4xe, ίσως με μεγαλύτερη μπαταρία.
Το Wrangler 4xe παραγωγής που εμφανίζεται στο video μοιάζει με το μοντέλο που παρουσιάστηκε στην Έκθεση CES πριν από λίγο καιρό, αν και η σχεδίασή του είναι, όπως αναμενόταν, λίγο πιο συντηρητική. Η Jeep δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες αλλά πολλοί άνθρωποι από το περιβάλλον της φίρμας αναφέρουν πως το κινητήριο σύνολο θα αποτελείται από έναν V6 κινητήρα χωρητικότητας 3,6 λίτρων, και το plug-in υβριδικό σύστημα της φίρμας, με την Jeep να υπόσχεται πως το αυτοκίνητο «θα είναι τόσο ήσυχο που θα μπορείς να ακούς την ανάσα σου».
 

SPRING SEAT
NISSAN