Τελευταίο teaser πριν το ντεμπούτο του ηλεκτρικού Lexus RZ

Τελευταίο teaser πριν το ντεμπούτο του ηλεκτρικού Lexus RZ

1.656 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2022)

Το νέο ηλεκτρικό Lexus RZ μετράει ώρες για να πραγματοποιήσει την επίσημη αποκάλυψή του και η ιαπωνική μάρκα στο πλαίσιο αυτό έδωσε στη δημοσιότητα την τελευταία teaser εικόνα.

Μετράει αντίστροφα

Λιγότερο από 24 ώρες έμειναν για την επίσημη πρεμιέρα του ηλεκτρικού SUV, Lexus RZ και έτσι η μάρκα προχώρησε στη δημοσιοποίηση της τελευταίας teaser εικόνας, πριν φυσικά μάθουμε τα πάντα για αυτό στις 20 Απριλίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με φουτουριστικό σχεδιασμό

Αν και η νέα εικόνα δεν μας αποκαλύπτει κάτι καινούργιο, η αλήθεια είναι πως ήδη έχουμε έναν αρκετά σημαντικό αριθμό πληροφοριών για το χωρίς ρύπους μοντέλο, που έχουν γίνει γνωστές το προηγούμενο διάστημα. Το επερχόμενο ηλεκτρικό RZ  θα έχει έντονο το φουτουριστικό στοιχείο, ενώ ταυτόχρονα παραμένει πιστό στις αρχές της Lexus, που το καθιστούν άμεσα αναγνωρίσιμο. Μάλιστα στους χρωματισμούς διαθέσιμη θα είναι και η επιλογή διχρωμίας που θα ομορφαίνει ακόμα περισσότερο το αυτοκίνητο.   

Καμπίνα παρόμοια του Toyota bZ4X

Δεν είναι μυστικό πως το ηλεκτρικό Lexus RZ θα αποτελέσει την premium έκδοση του Toyota bZ4X που ήδη έχουμε δει. Ως εκ τούτου παρόμοια θα είναι και η διάταξη στην καμπίνα, όπως μαρτυρά και μία εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Lexus πριν από κάποιες ημέρες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ETRANSIT VS ESPRINTER
OPEL