• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Volkswagen αποφάσισε να μην διαθέτει τα Golf GTI και R σε τρίθυρες εκδόσεις.

Τέλος το 3θυρο Golf

5.301 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/9/2016

Όσοι πήρατε 3θυρο VW Golf GTI ή R, πήρατε, καθώς η Volkswagen αποφάσισε να τα αφήσει έξω από τη γκάμα των επιλογών για το best seller μοντέλο. Δείτε τι την ώθησε σε αυτήν την απόφαση…

 
Μιας και δεν ήταν πολλοί αυτοί που επέλεξαν μια τρίθυρη έκδοση του Golf φέτος, η Volkswagen αποφάσισε να μην διαθέτει το best seller της στο Model Year 2017 στις σχετικές εκδόσεις.

Η Volkswagen παρόλο που αρχικά είχε δηλώσει πως για το 2017 θα υπήρχε κανονικά το τρίθυρο GTI, τελικά η μειωμένη ζήτηση την ανάγκασε να διακόψει νωρίτερα την παραγωγή.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον επικεφαλής του marketing της VW Αμερικής, Hendrik Muth: «H τάση μετατοπίζεται ξεκάθαρα πλέον προς τα πεντάθυρα αυτοκίνητα και για αυτό το λόγο τα Golf GTI και R θα παραμείνουν μόνο ως πεντάθυρα».

 
 • jnb5877

  Όσοι πήραμε , πήραμε.Δηλαδή αν θέλεις sport αυτοκίνητο θα πρέπει να στραφείς πλέον σε υπεραυτοκίνητα, τον δρόμο τον χάραξε η Ford και τώρα ακολουθεί και η Vw.Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα πείραζε μια γραμμή παραγωγής για τρίθυρα η οποία θα λειτουργεί μόνον κατόπιν παραγγελίας.Έλεος πια ρε μαρετινίστες, δεν είμαστε όλοι ταξιτζήδες να " πέσουμε " στα πεντάθυρα ούτε VIP για να αγοράζουμε υπεραυτοκίνητα.

    1
 • Προς Φουστανέλα

  Εχω...τη βγάζω και πίστα και ....πασαρέλλα(τετρακοσάρι),ειναι πολύ χορευταρού σε στενό ορεινό στροφιλίκι, τρώει μπακέτα και δεν ειναι ....mercedes,ούτε υποχείριο κανενός....Σακάτη!!

   
 • loukia

  Οι κατασκευαστές όλοι κάνουν ότι θέλουν, όμως να απαιτήσουμε και όλοι οι καταναλωτές να μην εκτοπιστούν τα 3θυρα οχήματα, είτε είναι στις προσωπικές μας ανάγκες, είτε όχι...καθείς να αγοράζεί ότι είναι καλύτερο γι'αυτόν...

   
 • germanotsolias

  @portugal:Ναι,αλλα για να τη λες ασχημη πρεπει να εχεις ομορφοτερη.Εχεις και δε το ξερουμε;