Δοκιμάζουμε το υποψήφιο για Best Car 2017 Honda HR-V με τον ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,5 λτ. των 130 ίππων.

Δοκιμάζουμε το υποψήφιο για Best Car 2017 Honda HR-V με τον ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,5 λτ. των 130 ίππων.

Δοκιμή: Honda HR-V 1,5

(17/12/2016)

Δοκιμάζουμε το πολύ ικανό Honda HR-V στη δεύτερη γενιά του με τον εντυπωσιακό κινητήρα 1,5 λίτρων απόδοσης 130 ίππων. Είναι αρκετά όμορφο εξωτερικά, πολύ ευρύχωρο, σπορτίφ στο δρόμο και έχει το γκαζάκι του για ατμοσφαιρικό κινητήρα, όμως θα το χαρακτηρίσεις ως ιδιαίτερη περίπτωση. Διαβάστε γιατί.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

What is new
Με 1,5 λτ. ατμοσφαιρικό κινητήρα 130 ίππων
Καίει  7,0 λτ./100 χλμ.
Από 22.575 ευρώ 
 
+ Σχεδίαση, ευρυχωρία, πρακτικότητα καμπίνας
- Τιμή, σκληρά πλαστικά, θόρυβος στον αυτοκινητόδρομο
 
Το ότι ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της κατηγορίας των compact crossover, αλλά και ο μεγάλος απών στην περίοδο της άνθισής της είναι σε πολλούς μάλλον γνωστό. Αν όχι, να πούμε πως το Honda HR-V έκανε ντεμπούτο το 1998, αλλά σταμάτησε την καριέρα του μετά από έξι χρόνια, λίγο πριν δηλαδή το μεγάλο μπαμ της κατηγορίας. 
 
Σήμερα επιστρέφει με τη δεύτερη γενιά του και τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα από πριν, όχι γιατί έχει να μας συστήσει το άγνωστο, αλλά γιατί ο ανταγωνισμός είναι πια δυνατός.
 
Στην προκειμένη περίπτωση δοκιμάζουμε την ατμοσφαιρική έκδοσή του και όπως γράψαμε πριν λίγο καιρό για την diesel, θα επαναλάβουμε πως ο μεγαλύτερος αντίπαλός του είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Ο λόγος; Ο ίδιος, δηλαδή η τιμή εκκίνησης των 21.780 ευρώ που είναι αλμυρή, παρότι συνοδεύεται από ένα καλό πακέτο εξοπλισμού. Για αυτό και το χαρακτηρίζουμε ως μια ιδιαίτερη περίπτωση, δηλαδή ως ένα μοντέλο που πρέπει να είσαι συνειδητοποιημένος για το τι ακριβώς ζητάς. Γιατί κατά τα άλλα, λίγα είναι τα μειονεκτήματά του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Bridgestone-Turanza
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel