• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το αφεντικό του τμήματος Ν της Hyundai, Albert Biermann, είπε πως το προσθιοκίνητο i30 N των 264 ίππων, θα μπορούσε κάποια στιγμή να βγάλει και έναν άμεσο ανταγωνιστή του Ford Focus RS. Χρειάζεται φυσικά τετρακίνηση.

Τετρακίνητο Hyundai i30 N

4.722 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/8/2016

Το προσθιοκίνητο Hyundai i30 N των 264 ίππων που ετοιμάζεται, θα ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το Ford Focus ST. Τι σκέφτονται, όμως, οι Κορεάτες για να ανέβουν κατηγορία και να κοντραριστούν στα ίσια με το 4κίνητο Focus RS;

 
Αυτό που ξέρουμε ήδη είναι πως η Hyundai είναι κοντά στο λανσάρισμα του i30 N, το οποίο θα φέρει ένα 2λιτρο σύνολο απόδοσης 264 ίππων και 309 Nm ροπής. Όμως φαίνεται πως οι Κορεάτες ήδη σκέφτονται κάτι ακόμα πιο «καυτό».

Σε συνέντευξή το αφεντικό του τμήματος Ν, Albert Biermann, είπε πως το προσθιοκίνητο i30 N θα μπορούσε κάποια στιγμή να βγάλει και έναν άμεσο ανταγωνιστή του Ford Focus RS. Τι σημαίνει όμως αυτό, από το στιγμή που το i30 N ουσιαστικά κοντράρεται με τα Volkswagen Golf GTI και Ford Focus ST;

Ο κος Biermann έδωσε τις απαντήσεις λέγοντας: «Αν βγάλουμε αυτή τη στιγμή ένα όχημα επιδόσεων στο υψηλότερο επίπεδο, μπορεί να αποδειχθεί πρώιμο για τους πελάτες και τους εμπόρους μας. Βλέπω όμως πως στο μέλλον θα το φτιάξουμε. Τότε, φυσικά, θα χρειαστούμε την τετρακίνηση.».

Το μεγαλοστέλεχος βέβαια τόνισε πως όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα αναπτυχθεί η εταιρεία, αλλά και από το αν οι πελάτες τους ζητήσουν ένα 4κίνητο Hyundai i30 N, προφανώς με ισχύ μεγαλύτερη από το προσθιοκίνητο μοντέλο.