Τις πρώτες εικόνες της τετράθυρης έκδοσης του Baja Boot δημοσίευσε η Scuderia Cameron Glickenhaus.

Σε ότι αφορά τη νέα έκδοση, βλέπουμε το μοντέλο να έχει πανομοιότυπα χαρακτηριστικά με την δίπορτη έκδοση

Σε ότι αφορά τον κινητήρα, όλα τα μοντέλα θα πάρουν ισχύ από τον υπερτροφοδοτούμενο LT4 6,2 λίτρων V8 μοτέρ από την Chevrolet που προσφέρει 650 ίππους.

Τετράθυρο Baja Boot από την SCG

1.862 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2019)

Τις πρώτες εικόνες της τετράθυρης έκδοσης του Baja Boot δημοσίευσε η Scuderia Cameron Glickenhaus.

Μετά την παρουσίαση του μοντέλου το οποίο θα συμμετάσχει στον αγώνα Baja 1000 με δύο συμμετοχές, η εταιρεία πήρε την απόφαση να κατασκευάσει σε περιορισμένο αριθμό μονάδων κάποιες νέες εκδόσεις μία από τις οποίες είναι και αυτή που παρουσίασε. Μάλιστα σύμφωνα με τη φίρμα όλες οι μονάδες του Baja Boot με δύο πόρτες έχουν εξαντληθεί.
 
Σε ότι αφορά τo νέο μέλος της οικογένειας, βλέπουμε το μοντέλο να έχει πανομοιότυπα χαρακτηριστικά με την δίπορτη έκδοση. Από τη στιγμή που μιλάμε για ένα off-road όχημα τα περισσότερα από τα στοιχεία του είναι λίγο πολύ αναμενόμενα. Μεγάλοι τροχοί με ελαστικά παντός εδάφους εξοπλίζουν το αυτοκίνητο, το οποίο απέχει από το έδαφος προκειμένου να μπορέσει να ξεπεράσει κάθε δύσβατο σημείο.Οι προφυλακτήρες έρχονται με τη μορφή δύο σιδεριών, ενώ ο επιπλέον φωτισμός και τα πρόσθετα προστατευτικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν.
 
Oλα τα μοντέλα θα πάρουν ισχύ από τον υπερτροφοδοτούμενο LT4 6,2 λίτρων V8 μοτέρ από την Chevrolet που προσφέρει 650 ίππους. Τέλος να σημειωθεί πως δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν το Baja Boot θα είναι νόμιμο να κυκλοφορήσει στο δρόμο.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda