Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Tι Citroen μπορείς να αγοράσεις με έως 25.000 ευρώ;

24.299 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2023)
Tι Citroen μπορείς να αγοράσεις με έως 25.000 ευρώ;
4 Φωτογραφίες »

Έχοντας στην τσέπη 25.000 ευρώ, η Citroen σου δίνει την δυνατότητα να αποκτήσεις το μικρό C3, το μικρό SUV C3 Aircross και το μικρομεσαίο C4 C-Cross με τα coupe SUV χαρακτηριστικά.

3 από τα πιο άνετα αμάξια της αγοράς

Εδώ και περισσότερο από δύο χρόνια, η αγορά αυτοκινήτου ταλανίζεται από προβλήματα στην παραγωγή λόγω των επιπτώσεων που προκάλεσε η πανδημία αλλά και ο πόλεμος στην Ουκρανία. Αυτή την στιγμή, όμως, η Citroen, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που κάναμε, πάει κόντρα στο ρεύμα και προσφέρει στην ελληνική αγορά όλα της τα μοντέλα ετοιμοπαράδοτα ή στην χειρότερη περίπτωση με μικρή καθυστέρηση έως 3 μήνες. Τρία από αυτά είναι το C3, το C3 Aircross και το νέο C4, τα οποία έχουν ως κοινό παρονομαστή πως μπορούν να αποκτηθούν με ποσό μικρότερο των 25.000 ευρώ. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

Citroen C3: Νεανικό και με γαλλική άνεση από 17.000 ευρώ σε βενζίνη και diesel


O νεανικός σχεδιασμός και η μοναδική άνεση που προσφέρει, χάρη στην εξαιρετική ανάρτηση και τα καθίσματα-πολυθρόνες Advanced Comfort έδωσαν στο Citroen C3 τη δεύτερη θέση στις πωλήσεις τον πρώτο μήνα του 2023.

Tο C3 έχει εισαγωγική τιμή τα 17.000 ευρώ για την εξοπλιστική επιλογή «You!», με τον κινητήρα βενζίνης PureTech των 83 ίππων. Ο ίδιος κινητήρας προσφέρεται και σε απόδοση 110 αλόγων για όσους αναζητούν καλύτερες επιδόσεις με τιμή από 19.300 ευρώ στην έκδοση Flair). Αν μπαίνει η οικονομία και η μειωμένη κατανάλωση στο επίκεντρο, υπάρχει η εναλλακτική του πετρελαιοκινητήρα 1,5 BlueHDi των 100 ίππων, αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων με τιμή από 20.300 ευρώ. 

H βασική έκδοση You είναι πλήρης καθώς περιλαμβάνει προβολείς και φώτα ημέρας LED, προβολείς ομίχλης, cruise control, 6 αερόσακους, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες, κεντρική οθόνη αφής 5 ιντσών, Bluetooth, ηλεκτρικά παράθυρα, μπροστά, ζάντες 15 ιντσών και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης και ασφάλειας.

Citroen C3 Aircross: Σε βενζίνη και diesel με 180 χλστ. απόσταση από το έδαφος


Το Citroen C3 Aircross κατορθώνει με την πρώτη ματιά να κερδίσει τις εντυπώσεις. χάρη στην καινούργια μάσκα με γεωμετρικό μοτίβο, τα διπλά χρωμιωμένα διακριτικά του σήματος της μάρκας, καθώς και με την απόσταση των 180 χλστ. από το έδαφος, μία από τις μεγαλύτερες στην κατηγορία που εγγυάται πιο off-road προσέγγιση. Το βασικό «όπλο» του νέου Citroen C3 Aircross πάντως είναι η άνεση, που εκφράζεται με ποικίλους τρόπους, όπως για παράδειγμα τα καινοτόμα Advanced Comfort καθίσματα, τις περίφημες αναπαυτικές «πολυθρόνες» που ανέβηκαν level χάρη στην προσθήκη ειδικού αφρώδους υλικού πάχους 15 χλστ. στο εσωτερικό τους που διασφαλίζει άριστη πλευρική στήριξη.

Το γαλλικό crossover προσφέρεται με τα τελευταίας γενιάς αποδοτικά και οικονομικά μοτέρ που διαθέτει σε βενζίνη (PureTech 110 και 130 ίππων) και diesel (BlueHDi 110 και 120 ίππων) αλλά μόνο ο PureTech των 100 ίππων και ο BlueHDi των 110 ίππων κοστίζουν έως 25.000 ευρώ. Σε εξοπλιστικό επίπεδο, υπάρχουν τέσσερις εκδόσεις (Feel Pack, C-Series, Shine και Shine Plus). Η entry-level κοστίζει 21.950 ευρώ και είναι πλούσια καθώς περιλαμβάνει LED φωτισμό, Σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας (AFIL), Σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας (Speed Limit Information), Έξυπνο σύστημα προσαρμογής ταχύτητας μέσω του Ρυθμιστή ταχύτητας (Intelligent Speed Adaption) και αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω. Το επόμενο βήμα είναι η C-Series με ευχάριστες σχεδιαστικές πινελιές σε χρώμα αναδυόμενο κόκκινο από 22.800 ευρώ και 24.550 ευρώ κοστίζει η Shine.

Η μόνη επιλογή στο diesel που βρίσκουμε έως 25.000 ευρώ είναι ο 1.500άρης BlueHDi στις εκδόσεις Feel Pack και C-Series από 24.100 και 25.000 ευρώ αντίστοιχα.

Citroen C4 C-Cross: SUV με χώρους μικρομεσαίου και coupe στυλ


Σημείο αναφοράς στο Citroen C4 C-Cross είναι, αδιαμφισβήτητα, ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του που έφερε επανάσταση στην κατηγορία των μικρομεσαίων. Πρόκειται για ένα μοντέλο που μπορεί και συνδυάζει ιδανικά coupe λεπτομέρειες, με χώρους μικρομεσαίου χάτσμπακ και SUV απόσταση από το έδαφος.  Ευχάριστη και «ζεστή» είναι η διακόσμηση στην καμπίνα του Citroen C4 C-Cross, το οποίο ξεχωρίζει για την ποιότητα των υλικών και τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειές του. Ο hi-tech προσανατολισμός εξυπηρετείται στο μέγιστο με την παρουσία 2 ψηφιακών οθονών. Σε κεντρικό πλάνο στο ταμπλό βρίσκεται η στάνταρ κομψή οθόνη αφής 10 ιντσών για το σύστημα infotainment η οποία υποστηρίζει Android Auto και Apple CarPlay, ενώ πίσω από το τιμόνι είναι η έτερη TFT 5,5 ιντσών. Επιπλέον, στα high-tech στοιχεί προσθέστε το head-up display που προβάλλει μια σειρά ενδείξεων στο παρμπρίζ, αλλά και την επαγωγική φόρτιση του κινητού.

H μόνη επιλογή που βρίσκουμε έως 25.000 ευρώ είναι μία και συγκεκριμένα ο 1.200άρης PureTech των 100 ίππων στο εξοπλιστικό επίπεδο Feel με κόστος από 23.350 ευρώ. Ο εξοπλισμός της έκδοσης είναι πλούσιος και περιλαμβάνει προβολείς ομίχλης LED με cornering light, 6 αερόσακους, προβολείς LED και φώτα ημέρας LED, κάμερα οπισθοπορείας και σένσορες παρκαρίσματος πίσω, ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, ψηφιακό πίνακα οργάνων 5,5 ιντσών, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, τροχούς 18 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι κ.α.

Συνέχεια του άρθρου >>>
VW LEASE PRO 1
AutoΤριτη