• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

To «απλό» νέας γενιάς Golf σε κατασκοπευτική φωτογραφία.

To 2020 οι GTI & R εκδόσεις του νέου VW Golf

2.278 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2019)

Eκπρόσωπος της VW έκανε γνωστό πότε θα γίνουν διαθέσιμες οι δύο hot εκδόσεις της νέας γενιάς του VW Golf.

Μπορεί χθες να σας αποκαλύψαμε ότι το λανσάρισμα του 8ης γενιάς Golf θα καθυστερήσει, ωστόσο η VW σήμερα με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πότε θα γίνουν διαθέσιμες οι εκδόσεις GTI και R του νέου γερμανικού μικρομεσαίου.

Ενώ λοιπόν οι εκδόσεις του «απλού» Golf ετοιμάζονται να λανσαριστούν μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020, εκπρόσωπος της VW στην Αυστραλία έκανε λόγο πως η GTI έκδοση θα γίνει διαθέσιμη το τρίτο τρίμηνο του ίδιου έτους (Ιούλιος-Σεπτέμβριος) και λίγο αργότερα θα λανσαριστεί και η R έκδοση ακόμη πιο υψηλών επιδόσεων.
 
Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν οι ημερομηνίες αυτές αφορούν μόνο την αγορά της Αυστραλίας και αν υπάρχει περίπτωση οι δύο αυτές εκδόσεις να γίνουν διαθέσιμες ακόμη νωρίτερα.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την GTI έκδοση αναφέρουν πως τελικά θα εξοπλιστεί για μια ακόμη φορά με τον 2λιτρο TSI με ελαφρώς περισσότερη ισχύ, ενώ όσον αφορά την R, λέγεται πως, αν και ίσως γίνει και εδώ κάποια αναβάθμιση της ιπποδύναμης, αυτή δεν θα φτάσει σε καμιά περίπτωση τα 400 άλογα, που ανέφεραν το προηγούμενο διάστημα διάφοροι κύκλοι.