4 φωτογραφίες »

Το Audi RS7 Sportback των 955 ίππων

5.946 Επισκέψεις στο άρθρο (10/8/2020)

Χώροι για την οικογένεια και τις ανάγκες της υπάρχουν, η τεχνολογία είναι άφθονη ενώ δεν υπάρχει κάτι να πούμε για την ισχύ του. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους.

Το νέο Audi RS7 Sportback είναι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει τις επιδόσεις και την τεχνολογία με οικογενειακά χαρακτηριστικά χάρη στους μεγάλους χώρους που διαθέτει. Το μοντέλο έχει ήδη λάβει περιποίηση από την ABT, ωστόσο το πακέτο που ετοίμασε δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που παρουσίασε πριν από λίγες μέρες η Nebulus σε συνεργασία με άλλες τρεις εταιρείες, τις Black Box-Richter, HGP Turbo Retrofitting και 811 Design.

Το αποτέλεσμα είναι ο V8 twin-turbo κινητήρας των 4,0 λίτρων να αποδίδει 955 άλογα και 1.250 Nm ροπής δηλαδή 355 άλογα και 450 Nm περισσότερα από όσα βγαίνει «μαμά». Δυστυχώς, δεν έχει γίνει γνωστό πόσο χρειάζεται για να κάνει το 0-100 αλλά με δεδομένο πως το εργοστασιακό χρειάζεται 3,6 δευτερόλεπτα, η βελτιωμένη έκδοση πιθανότατα θα «κατεβαίνει» κάτω από τα 3 δευτερόλεπτα και η μέγιστη τελική ταχύτητα θα φτάνει πάνω από τα 280 χλμ./ώρα, όπου έχει οριστεί ο κόφτης από την Audi.

Iδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου καθώς έχει τοποθετηθεί μαύρο περιτύλιγμα με την μέθοδο wrapping. Tα γραφικά πάνω στο αμάξωμα σχεδιάστηκαν από την 811 Design που ανέφερε πως χρειάστηκε μια βδομάδα δουλειάς. Μικρότερη είναι η απόσταση από το έδαφος ενώ μεγαλύτερες είναι οι ζάντες.
 

ELASTIKA 2024
moto