Το Citroen My Ami Buggy ξεπούλησε σε 17 λεπτά!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Citroen My Ami Buggy ξεπούλησε σε 17 λεπτά!

4.425 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2022)

Σε χρόνο dt ξεπούλησε το Citroen My Ami Buggy, καθώς χρειάστηκαν μόλις 17 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα για να διατεθούν και οι 50 μονάδες που θα παραχθούν!

Ξεπούλησε το off-road Ami

Πριν από λίγες μέρες η Citroën παρουσίασε το My Ami Buggy, μια περιορισμένη έκδοση του μικροσκοπικού της ηλεκτρικού το οποίο απέκτησε off-road χαρακτήρα, όντας κατάλληλο για μετακινήσεις στην εξοχή. Όπως φαίνεται οι πελάτες της γαλλικής μάρκα συμπάθησαν τον νέο «Ηρακλή τσέπης», αγοράζοντας και τις 50 μονάδες της παραγωγής του μέσα σε 17 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στις 21 Ιουνίου ξεκίνησαν οι πωλήσεις

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η μάρκα, στις 21 Ιουνίου όπου ξεκίνησαν οι πωλήσεις, σχεδόν 1.800 άτομα εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για το μοντέλο, αλλά όπως προαναφέραμε μόνο 50 από αυτούς είχαν την ευκαιρία να το αποκτήσουν. Θυμίζουμε πως το κόστος του μοντέλου ξεκινούσε από τις 9.790 ευρώ.

Χωρίς παραδοσιακές πόρτες, ατού η οροφή

Σημαντικό είναι να τονίσουμε πως η νέα έκδοση ξεχωρίζει επίσης από το απλό Ami από το γεγονός πως δεν έχει παραδοσιακές πόρτες αλλά στρατιωτικού τύπου μεταλλικές σωληνώσεις και εξοπλίζεται με γκρι μαλακή οροφή εμπνευσμένη από το 2CV. H οροφή είναι κυλιόμενη, αδιάβροχη και προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία τον οδηγό και τον συνεπιβάτη του. Αν βγει, μπορεί να μαζευτεί και να τοποθετηθεί πίσω από τα καθίσματα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
NISSAN