• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ένα νέο ψηφιακό σχέδιο για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το Juke το 2020.

Tο Juke του 2020

3.640 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/7/2017

Ανεξάρτητος σχεδιαστής προσπάθησε να φανταστεί πώς θα μπορούσε να μοιάζει το εκκεντρικό crossover της Nissan το 2020. Πώς σας φαίνεται;

To Νissan Juke δεν είναι ένα από τα μοντέλα εκείνα που υστερούν σε καινοτομία καθώς εγκαινίασε νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, ειδικά στο μπροστινό μέρος του αμαξώματος του.

Αυτό όμως δεν φαίνεται να σταμάτησε τον Adan Lopez να δημιουργήσει ένα νέο ψηφιακό σχέδιο για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το Juke το 2020. Ο δημιουργός αναφέρει ότι εμπνεύστηκε «από την ροή του νερού με απότομες γωνίες λες και έχουν κοπεί από σπαθί Katana και κύματα που δίνουν ένταση αλλά και απαλύνουν τον μυώδη πρόβολο του».
 
Ο αρτίστας προσπάθησε να συνδυάσει τα στοιχεία που έχουν κάνει σήμερα το crossover της Νissan να ξεχωρίσει όπως τα μπροστινά φανάρια σε σχήμα «μπούμερανγκ» και την σε σχήμα V μάσκα της με μεγαλύτερες επιφάνειες και γωνίες.

Δύσκολα η Nissan θα προχωρήσει σε μια τέτοια σχεδίαση για το Juke τα επόμενα χρόνια. Πληροφορίες λένε ότι το δεύτερης γενιάς Juke θα υιοθετήσει στοιχεία από το τελευταίου Micra και θα βασιστεί στο δάπεδο CMF-B που χρησιμοποιεί και το καινούριο Clio.
 

52 διαθέσιμα άρθρα για NISSAN  JUKE