7 φωτογραφίες »

Tο νέο Juke Enigma είναι το πρώτο Nissan στην Ευρώπη που έχει συμβατότητα με το Amazon Alexa.

Το Nissan Juke γίνεται... «αίνιγμα»

14.003 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2021)

Μία νέα ειδική έκδοση του Juke παρουσίασε στην Ευρώπη η Nissan, η οποία έλαβε την ονομασία Enigma. Δείτε το μοντέλο.


Περισσότερο στυλ και ακόμα μεγαλύτερη φινέτσα θέλησε να δώσει στη δεύτερη γενιά του Juke η Nissan, κάτι που έκανε μέσω της νέας ειδικής έκδοσης με την ονομασία Enigma. Το μοντέλο διαθέτει ειδικά γραφικά στα πλαϊνά σημεία της οροφής και στους πλευρικούς καθρέπτες, ενώ η ονομασία «Enigma» είναι γραμμένη στις πίσω κολόνες, όπως και στο εσωτερικό. Από κει και πέρα το μικρό SUV πατάει σε τροχούς Akari 19 ιντσών και μπορεί να παραγγελθεί σε τρία χρώματα, Gun Metallic Grey (γκρι) και Storm White (λευκό) με μαύρη οροφή ή να επιλέξουν την ολόμαυρη εμφάνιση.
 
«Το Nissan Juke προσφέρει πρωτοποριακό σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία σε ένα πραγματικά συναρπαστικό πακέτο», δήλωσε ο Αντιπρόεδρος σχεδιασμού προϊόντων της μάρκας στην Ευρώπη, Marco Fioravanti. «Το Enigma βασίζεται σε μοναδικό στυλ και έξυπνη συνδεσιμότητα για να βελτιώσει την οδηγική εμπειρία», κατέληξε.
 
Εκτός από την ειδική εμφάνιση, το νέο Juke Enigma είναι το πρώτο Nissan στην Ευρώπη που έχει συμβατότητα με το Amazon Alexa. Αφού ενεργοποιηθεί το Nissan Skill της Alexa και όντας συνδεδεμένο με τον λογαριασμό Nissan Connect Services του κατόχου, οι ιδιοκτήτες μπορούν να ελέγχουν εξ αποστάσεως μέσω τους smartphone τους ορισμένες λειτουργίες του crossover, όπως το κλείδωμα και ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου, ην ενεργοποίηση των φώτων, την παρακολούθηση της αυτονομίας, την εύρεση της θέσης που είναι παρκαρισμένο το μοντέλο κ.α.
 
Το Juke Enigma θα κυκλοφορήσει επίσημα στην Ευρώπη αυτό το μήνα, ενώ οι τιμές του στη αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου ξεκινούν από 23.195 λίρες, περίπου 25.658 ευρώ.

NEO TRAFIC
moto