• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Mια personalized έκδοση του Juke θα αναλάβει τον ρόλο του official car στον αγώνα, ως προπορευόμενο όχημα.

To Nissan Juke στο Ladies run

1.894 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/10/2017

Από το 6ο Ladies Run, τον πιο όμορφο αγώνα δρόμου αποκλειστικά για γυναίκες, δεν θα μπορούσε να λείπει το Nissan Juke που με το ξεχωριστό του στυλ, θα δώσει ακόμα περισσότερο χρώμα στην μοναδική αυτή εκδήλωση.

NISSAN: Qashqai τώρα με όφελος έως 2.000€€

Το 6ο Ladies Run θα διεξαχθεί φέτος στην πανέμορφη πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης στις 22 Οκτωβρίου, με το Nissan Juke να ενισχύει την προσπάθεια των συμμετεχουσών σε αυτόν τον μοναδικό αγώνα τρεξίματος, αποκλειστικά για γυναίκες.

Οι ladies που θα συμμετέχουν στον ξεχωριστό αυτόν αγώνα, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το πρωτοποριακό compact crossover της Nissan που εκτός από την μοναδική εμφάνιση, διαθέτει μια σειρά από συναρπαστικές και καινοτόμες  τεχνολογίες, με πολύ δόση στυλ. Επιπλέον, μια personalized έκδοση του Juke θα αναλάβει τον ρόλο του official car στον αγώνα, ως προπορευόμενο όχημα.
Μεγάλο ατού στο Nissan Juke, αποτελεί το πρόγραμμα εξατομίκευσης που το συνοδεύει, ως μέρος της συνολικής εμπειρίας που μπορεί να απολαύσει ο νέος ιδιοκτήτης του, χάρη στα νέα πακέτα εξατομίκευσης του Nissan Design Studio. Τα συγκεκριμένα πακέτα προσαρμογής του Juke , παρέχουν την ευκαιρία  προσθήκης μεμονωμένων «πινελιών» σε αυτό, με μια σειρά από χρώματα και αξεσουάρ, προκειμένου να προσαρμόσει o/η τυχερός/ή οδηγός του την εμφάνιση του εσωτερικού και εξωτερικού σε αυτό που τον/την εκφράζει.
 

51 διαθέσιμα άρθρα για NISSAN  JUKE