Το Polestar 5 εμφανίστηκε και υπόσχεται 884 ηλεκτρικούς ίππους
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Polestar 5 εμφανίστηκε και υπόσχεται 884 ηλεκτρικούς ίππους

2.360 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2022)

Το Polestar 5 έκανε το ντεμπούτο του στο Goodwood Festival of Speed με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και 884 ίππους!

Το Polestar 5 στο Goodwood Festival of Speed

Το Goodwood Festival of Speed έχει ξεκινήσει και πλήθος νέων μοντέλων κάνουν την εμφάνισή τους. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και το πρωτότυπο του Polestar 5, το οποίο εξαρχής άφησε υποσχέσεις τις οποίες θα κληθεί να τηρήσει το μοντέλο παραγωγής όταν θα είναι διαθέσιμο κατά το 2024.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φοβερή ιπποδύναμη με 884 ίππους

Το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στο Goodwood δεν έχει εξελιχθεί πλήρως, όπως υποδηλώνεται από τα φώτα αλογόνου που θα αντικατασταθούν με LED, ωστόσο αυτό που έχει πρωτίστως σημασία στο συγκεκριμένο στάδιο της εξέλιξης δεν είναι το εξωτερικό, αλλά τα στοιχεία που συνοδεύουν το σύστημα κίνησης. Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρεία το 4θυρο ηλεκτρικό θα διαθέτει αρχιτεκτονική 800 Volt με διπλά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα, που θα προσφέρουν συνδυαστική ισχύ 884 ίππων και 900 Nm ροπής.

Σε ελαφρύ αλουμινένιο πλαίσιο

Μιλώντας για την πλατφόρμα το Polestar 5 βασίζεται σε ένα προσαρμοσμένο πλαίσιο από αλουμίνιο. Προηγουμένως η εταιρεία είχε υποσχεθεί πως η αρχιτεκτονική θα προσφέρει μεγάλη στρεπτική ακαμψία, ενώ θα διατηρεί χαμηλά το βάρος του αυτοκινήτου, που θα συγκρίνεται με το βάρος αυτοκινήτων μικρότερων κατηγοριών.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
OPEL