2 φωτογραφίες »

Η ταχύτητα δεν είναι το μόνο προσόν του Tirranna AMG Edition.

To Tirranna AMG Edition ταχύπλοο των 2.700 ίππων

3.097 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2020)

Mercedes-AMG και Cigarette Racing παρουσίασαν το νέο τους ταχύπλοο. Γνωρίστε το.

Το νέο τους 18 μέτρων ταχύπλοο και την G 63 Cigarette Edition παρουσίασαν η Mercedes-AMG και η Cigarette Racing στο Miami International Boat Show.

Οι δύο εταιρείες έχουν συνεργαστεί πάνω στην δημιουργία 11 παρόμοιων ταχυπλόων. Το καινούριο έχει  την ονομασία Tirranna AMG Edition και εξοπλίζεται με έξι υπερτροφοδοτούμενο V8 Mercury Racing 450R μοτέρ 4,6 λίτρων που προσφέρουν συνολική ισχύ 2.700 ίππων και επιτρέπουν το ταχύπλοο να αναπτύξει ταχύτητα έως 129 χλμ./ώρα!

Η ταχύτητα δεν είναι το μόνο προσόν του Tirranna AMG Edition αφού η Cigarette Racing έχει φροντίσει να του προσφέρει στους επιβάτες king-size κρεβάτι, μεγάλο μπάνιο, πλήρες σαλόνι, ψυγείο, τηλεόραση, σύστημα ήχου με 29 ηχεία, πρακτικά αναδιπλούμενα τραπέζια και πολλά άλλα.

Από την άλλη πλευρά, η Mercedes-AMG  G63 Cigarette Edition είναι βαμμένη με μαύρο μεταλλικό χρώμα και λαμβάνει μοναδικές χρυσαφένιες λεπτομέρειες στο αμάξωμα και στις 22 ιντσών ζάντες. Το μοντέλο εξοπλίζεται επίσης με το πακέτο AMG Night Package και μοναδική AMG γρίλια.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda