• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η ABT εφοδιάζει το μοντέλο μια αναβαθμισμένη έκδοση του 4κύλινδρου κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2,0 λίτρων.

Μεγάλες διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση του μοντέλου δεν υπάρχουν.

Η ABT προσφέρει μια σειρά από aftermarket ζάντες σε τρία μεγέθη 18, 19 ή 20 ιντσών σε πολλά διαφορετικά χρώματα.

Το VW T-Roc της ABT!

4.543 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2018)

Με το νέο T-Roc να έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό την εμπορική του πορεία, δεν γινόταν να μην ασχοληθεί μαζί του η ABT, που ειδικεύεται άλλωστε στα μοντέλα του VW Group.

Το VW T-Roc αποτελεί μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην SUV γκάμα της γερμανικής εταιρείας, με τους Γερμανούς να αναμένουν ότι θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του. Φυσικά, ήταν απλά θέμα χρόνου να ασχοληθεί με το μοντέλο ο γνωστός βελτιωτικός οίκος ABT που ειδικεύεται στο να δίνει την δική του «περιποίηση» στα μοντέλα του VW Group.
 
Όσον αφορά το μηχανικό σύνολο, η ABT προσφέρει στο μοντέλο μια αναβαθμισμένη έκδοση του 4κύλινδρου κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2,0 λίτρων με απόδοση 228 άλογα και 260 Νm ροπής, 38 ίππους και 40 Nm ροπής παραπάνω από το εργοστασιακό. Το μοτέρ συνεργάζεται με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της μάρκας σε συνδυασμό με το 4Motion σύστημα τετρακίνησης. Σχετικά με τις επιδόσεις, η ABT δεν κάνει γνωστό αν υπάρχουν διαφοροποιήσεις, πάντως αναμένεται τα 0-100 χλμ/ώρα να γίνονται σε κάτι λιγότερο από 7,2 δευτερόλεπτα που χρειάζεται το εργοστασιακό T-Roc, με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 216 χλμ./ώρα.

Μεγάλες διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση του μοντέλου δεν υπάρχουν με εξαίρεση ένα σετ ανάρτησης που μειώνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 35-40 χλστ., ώστε να είναι γίνει ακόμα πιο σπορτίφ. Τέλος, η ABT προσφέρει μια σειρά από aftermarket ζάντες σε τρία μεγέθη 18, 19 ή 20 ιντσών σε πολλά διαφορετικά χρώματα.

Πώς σας φαίνεται;
 

31 διαθέσιμα άρθρα για VOLKSWAGEN  T-ROC