To αερόψυκτο restomod VW Beetle των 560.000 ευρώ
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To αερόψυκτο restomod VW Beetle των 560.000 ευρώ

2.233 Επισκέψεις στο άρθρο (17/6/2022)

Μια νέα εταιρεία με όνομα Milivié πρόκειται να κατασκευάσει 22 restomod VW Beetle με αερόψυκτο μοτέρ 2,28 λτ. και μετάδοση ZF από Porsche Carrera.

Τσούζει η τιμή του

H Milivié, μια νέα εταιρεία από την Γερμανία ανακοίνωσε πως πρόκειται να κατασκευάσει ένα restomod αυτοκίνητο για να τιμήσει το θρυλικό VW Beetle. Συνολικά θα παραχθούν 22 αυτοκίνητα σαν μνεία στα 22 εκατομμύρια «σκαθάρια» που βγήκαν από την γραμμή παραγωγής, με το καθένα από αυτά να κοστίζει 570.000 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το πιο μοντέρνο Beetle που έχουμε δει ποτέ

Το όνομα του αυτοκίνητο είναι Milivie 1 και θα βασίζεται πάνω στο Beetle 1303. Οι αλλαγές που θα γίνουν φυσικά θα είναι εκτεταμένες, με την εταιρεία να αναφέρει πως τα μόνο μέρη που θα μείνουν θα είναι το μεταλλικό monocoque του πλαισίου και το δάπεδο του πατώματος. Αν και το αυτοκίνητο γίνεται άμεσα αναγνωρίσιμο ως Beetle, τα μέρη του αμαξώματος έχουν εκμοντερνιστεί και είναι σαφές πως υπάρχει λιγότερο χρώμιο.

Τα μπροστινά και τα πίσω φτερά είναι ενισχυμένα και φέρουν πάνω τους LED φωτιστικά σώματα, το ανασχεδιασμένο καπό είναι μακρύτερο και η βάση του παρμπρίζ έχει μετακινηθεί λίγο πιο μπροστά. Νέες είναι οι 19άρες ζάντες, τα χερούλια στις πότες, οι καθρέπτες και η διπλή απόληξη της εξάτμισης με φινίρισμα από τιτάνιο ή μαύρο χρώμιο.

Σύγχρονη όσο λίγες η καμπίνα του

Η καμπίνα έχει αρκετό χώρο για 4 επιβάτες και είναι εξαιρετικά σύγχρονη, αφού εξοπλίζεται με USB θύρες, σύστημα ήχου με 9 ηχεία, κάμερες, σένσορες παρκαρίσματος, air-condition αλλά και δύο 12,3 ιντσών οθόνες, με την μία να λειτουργεί ως πίνακας οργάνων και την άλλη να υποστηρίζει το σύστημα infotainment . Το ταμπλό στο σύνολό του είναι φυσικά ανασχεδιασμένο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN