5 φωτογραφίες »

Το ανανεωμένο Jeep Compass θα κάνει ντεμπούτο στην Κίνα στις 22 Νοεμβρίου.

Το ανανεωμένο Jeep Compass έρχεται με tablet

12.655 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2020)

Το ανανεωμένο Jeep Compass είναι προ των πυλών έτσι η εταιρεία πήρε την απόφαση να δημοσιεύσει τις πρώτες επίσημες teaser εικόνες που καλύπτουν τόσο το εξωτερικό, όσο και το εσωτερικό μέρος του SUV.


Πριν από λίγες ημέρες είδαμε τις πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Jeep Compass οι οποίες διέρρευσαν πριν το ντεμπούτο του στο Guangzhou Auto Show της Κίνας σε λίγα 24ώρα από σήμερα και πλέον έχουμε στη διάθεσή μας επίσημες teaser εικόνες από την εταιρεία που προσφέρουν μία πρώτη ιδέα, πριν δούμε εξ ολοκλήρου το επανασχεδιασμένο SUV.
 
Η εικόνα του μπροστινού μέρους επιβεβαιώνει την ελαφρώς διαφορετική σχεδίαση της γρίλιας, ενώ γνωρίζουμε πως πλέον πιο λεπτά και πλατιά είναι τα φωτιστικά σώματα. Επιπλέον ο προφυλακτήρας ενσωματώνει τώρα δύο φώτα ομίχλης ενώ ο κάτω αεραγωγός είναι αρκετά πιο μεγάλος.
 
Οι εικόνες της καμπίνας δείχνουν μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες που υπάρχουν. Με την προσθήκη μιας οθόνης ψυχαγωγίας τύπου tablet, μεγάλο μέρος του ταμπλό είναι ελεύθερο να χρησιμοποιήσει ένα νέο φινίρισμα. Κάτω από την οθόνη, υπάρχουν δύο αεραγωγοί και καφέ δερμάτινη επένδυση, η οποία καταλήγει σε ένα κομμάτι που μοιάζει με αλουμίνιο. Από κει και πέρα από παρελθοντικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες γνωρίζουμε πως το Compass θα έχει στη διάθεσή του έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων και ένα επανασχεδιασμένο τιμόνι, ωστόσο η Jeep δεν έχει προχωρήσει στην επιβεβαίωσή τους.
 
Κλείνοντας να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τους κινητήρες και ποιοι θα συνοδεύσουν την ανανέωση του μοντέλου, ωστόσο μεταξύ των επιλογών θα υπάρχει και μία Plug-In υβριδική έκδοση με 50 χιλιόμετρα ηλεκτρική αυτονομία. Το πιθανότερο είναι πως το ανανεωμένο Jeep Compass θα κάνει ντεμπούτο στην Κίνα στις 22 Νοεμβρίου όταν και ξεκινά το Guangzhou Auto Show.   

Toyota
moto