3 φωτογραφίες »

Τα φωτιστικά σώματα είναι πιο λεπτά και πλατιά.

Πρώτες εικόνες του ανανεωμένου Jeep Compass

12.876 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2020)

Το SUV της Jeep θα ανανεωθεί σύντομα και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες που ήρθαν σχεδόν 10 μέρες πριν το φημολογούμενο ντεμπούτο του.


Στα τέλη του Αυγούστου ήρθαν στο φως οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του ανανεωμένου Jeep Compass, χωρίς ωστόσο τότε να υπήρχαν μεγάλα περιθώρια για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, λόγω του μεγάλου καμουφλάζ με το οποίο είχε βγάλει στον δρόμο για δοκιμές το αυτοκίνητο η Jeep.

Tώρα, ήρθαν στην δημοσιότητα νέες εικόνες για το ανανεωμένο Compass μέσω διαρροής από την Κίνα, στις οποίες φαίνονται αρκετά ξεκάθαρα οι αλλαγές που θα έχει σε σχεδίαση το crossover. Συγκεκριμένα, η σχεδίαση της γρίλιας είναι ελαφρώς διαφορετική ενώ στα δύο της άκρα βρίσκονται πλέον πιο λεπτά και πλατιά φωτιστικά σώματα. Πιο χαμηλά, ο προφυλακτήρας ενσωματώνει τώρα δύο φώτα ομίχλης ενώ ο κάτω αεραγωγός είναι τώρα αρκετά πιο μεγάλος. Αντίθετα, στο πίσω μέρος, δεν βλέπουμε κάποια αλλαγή.

Μια από τις φωτογραφίες δείχνει την Trailhawk έκδοση του Compass facelift που θα ξεχωρίζει χάρη στην ολόμαυρη γρίλια, το ασπρόμαυρο καπό με τις κόκκινες λεπτομέρειες, το μαύρο πλαίσιο των παραθύρων και τα μαύρα παράθυρα.

Κάποια εικόνα από την καμπίνα δεν υπάρχει, ωστόσο λέγεται πως εκεί θα δίνει το παρών ένα μεγάλο τάμπλετ το οποίο θα ξεπερνά σε διαστάσεις τις οθόνες που είδαμε στο αναβαθμισμένο μοντέλο που παρουσίασε η μάρκα στις αρχές του περασμένου Ιούνη. Μάλιστα η διάταξη θα είναι εντελώς διαφορετική από αυτή του τωρινού Compass.

Το ανανεωμένο Jeep Compass φημολογείται πως θα κάνει ντεμπούτο στην Κίνα στις 22 Νοεμβρίου.
 

Mercedes
moto