• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Με μικρές στιλιστικές αλλαγές παρουσιάζει η Nissan το facelift Juke στο ελβετικό Σαλόνι Αυτοκινήτου, οι οποίες επικεντρώνονται κυρίως στα μπροστινά φανάρια.

Η μετάδοση της κίνησης στο Juke γίνεται μέσω ενός 6τάχυτου κιβωτίου ή προαιρετικά ενός Xtronic CVT, ενώ θα υπάρχουν 2κίνητες και 4κίνητες εκδόσεις.

Στο ανανεωμένο crossover υπάρχει ένα νέο μοτέρ, το 1,2 λτ. υπερτροφοδοτούμενο, που παράγει 113 ίππους, ενώ έχει μέση κατανάλωση, 5,5 λτ./100 χλμ.

Στο πορτ-μπαγκάζ του ιαπωνικού μοντέλου, ο ωφέλιμος χώρος αποσκευών έχει αυξηθεί κατά 40%, σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο, φτάνοντας τα 354 λτ.

To ανανεωμένο Nissan Juke

7.669 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/3/2014

Στη Γενεύη παρουσιάζεται το ανανεωμένο Nissan Juke, με μικρές αισθητικές αλλαγές, σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά, ενώ μεγάλωσε το πορτ-μπαγκάζ και προστέθηκε ένας νέος 1,2 λτ. turbo 113 ίππων.

 
Με μικρές στιλιστικές αλλαγές παρουσιάζει η Nissan το facelift Juke στο ελβετικό Σαλόνι Αυτοκινήτου, οι οποίες επικεντρώνονται κυρίως στα μπροστινά φανάρια, στα οποία έχουν προστεθεί φώτα ημέρας LED και φώτα xenon και στις 17άρες ζάντες αλουμινίου, που θα φέρουν λεπτομέρειες στην απόχρωση του αμαξώματος. Επίσης, το ανανεωμένο crossover θα διαθέτει –σύμφωνα με τη εταιρεία- περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης.

Εσωτερικά, δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές μόνο μικρές διαφοροποιήσεις στα φινιρίσματα, σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. Αντίθετα στο πορτ-μπαγκάζ του ιαπωνικού μοντέλου, ο ωφέλιμος χώρος αποσκευών έχει αυξηθεί κατά 40%, φτάνοντας τα 354 λτ.

Μηχανικά τώρα, έχουν διατηρηθεί οι γνώριμοι κινητήρες, εκτός από τον 1,6 λτ. βενζίνης, ο οποίος αντικαταστάθηκε από το 1,2 λτ. υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ που παράγει 113 ίππους, αλλά έχει και μικρότερη μέση κατανάλωση, στα 5,5 λτ./100 χλμ (έναντι 6,3 λτ. του 1,6 λτ.). Παράλληλα, ο 1,6 λτ. DIG-T και ο πετρελαίου 1,5 λτ. dCI παραμένουν ως έχουν με μικρές αναβαθμίσεις στην κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων. Τέλος, η μετάδοση της κίνησης θα γίνεται μέσω ενός 6τάχυτου κιβωτίου ή προαιρετικά ενός Xtronic CVT, ενώ και στην ανανεωμένη εκδοχή του compact crossover θα υπάρχουν 2κίνητες και 4κίνητες εκδόσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τελευταίες –ανεπίσημες- πληροφορίες αναφέρουν πως το ανανεωμένο Nissan Juke πρόκειται να λανσαριστεί το καλοκαίρι του 2014.