Το δικό της αρωματικό κερί έχει τώρα η Lamborghini
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το δικό της αρωματικό κερί έχει τώρα η Lamborghini

2.042 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2022)

Η Lamborghini εκτός από αυτοκίνητα, προσφέρει πλέον και το δικό της αρωματικό κερί χάρη στην συνεργασία της με την Culti Milano.

Αρωματικό κερί προσφέρει τώρα η Lamborghini

H Lamborghini θα παρουσιάσει τέσσερα νέα αυτοκίνητα το 2022, με τα τρία από αυτά να θεωρείται σίγουρο πως θα τροφοδοτούνται από ήπια υβριδικά, υβριδικά ή Plug-in υβριδικά κινητήρια σύνολα, ώστε η μάρκα να μεταβεί σταδιακά στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι δύο εταιρείες είχαν ξανασυνεργαστεί πάνω σε ένα αρωματικό χώρου

Εκτός από τα νέα της μοντέλα, η Lamborghini θα προσφέρει το 2022 και τα δικά της αρωματικά κεριά. Η ιταλική φίρμα συνεργάστηκε από την Culti Milano, μια επίσης ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται πάνω σε αρώματα και κολόνιες. Οι δύο μάρκες έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν, δημιουργώντας ένα αρωματικό χώρου.

Τα χαρακτηριστικά του κεριού

Το αρωματικό κερί της Lamborghini είναι τετράγωνο, ζυγίζει 210 γραμμάρια και είναι βαμμένο σε άσπρο χρώμα με μαργαριταρένιο φινίρισμα. Το κερί έχει πάνω του τα εμβλήματα της Lamborghini και της Culti Milano σε μπρονζέ χρώμα. Με τον χρωματισμό αυτό είχε βαφτεί και η Aventador SVJ Roadster που είχε αποκαλυφθεί το 2019 στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η Culti Milano περιγράφει το άρωμα έτσι: «Το άρωμα είναι ενεργητικό και τολμηρό από γκρέιπφρουτ και πικρό πορτοκάλι που μετατρέπεται σε φρέσκες και ζωηρές νότες όταν φτάσει στην καρδιά του βέτιβερ και του περγαμόντου, τελειώνοντας με μια περιβάλλουσα ανάσα από κέδρο και σανταλόξυλο» Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
KIA