Το πρώτο είναι το μοντέλο το οποίο ονομάζεται WakuWaku.

Το επόμενο είναι το TsumuTsumu.

Έπειτα μεταφερόμαστε στο πρωτότυπο WaiWai.

Tο IcoIco είναι ένα αυτόνομο όχημα.

Το εντυπωσιακό κουαρτέτο της Daihatsu

2.177 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2019)

Ένα κουαρτέτο από ενδιαφέροντα πρωτότυπα παρουσίασε η Daihatsu, λίγo πριν τα μοντέλα κάνουν το ντεμπούτο τους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο που θα λάβει χώρα από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου.


Το πρώτο είναι το μοντέλο το οποίο ονομάζεται WakuWaku. Όντας μέλος της κατηγορίας kei  αντιπροσωπεύει τα μικρότερα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ιαπωνία. Έχει μήκος 3395 χιλιοστά αλλά είναι πολύ πιο πρακτικό χάρη στην πόρτα του χώρου αποσκευών, αλλά και στη δυνατότητα που έχει το πίσω μέρος της οροφής του να ανοίγει και να προσφέρει έξτρα αποθηκευτικό χώρο.
 
Το επόμενο είναι το TsumuTsumu. Πρόκειται για ένα φορτηγό που επίσης ανήκει στην μικρή κατηγορία των επαγγελτικών οχημάτων. Το εντυπωσιακό στοιχείο του TsumuTsumu είναι πως η οροφή του μπορεί να μετατραπεί σε χώρο προσγείωσης και απογείωσης εντός drone, ενώ φαίνεται πως οι πλευρές της καρότσας είναι εξοπλισμένες με βραχίονες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να «σπάνε».
 
Έπειτα μεταφερόμαστε στο πρωτότυπο WaiWai που έχει το σχήμα ενός μικρού minivan με συρόμενες πίσω πόρτες, τρεις σειρές καθισμάτων και διπλή ηλιοροφή. Το εξαθέσιο μοντέλο έχει μήκος 4200 χιλιοστά και είναι εξοπλισμένο με αρκετές οθόνες που εκτείνονται από τη μια γωνία του ταμπλό στην άλλη, όπως για παράδειγμα στο Honda E.
 
Τέλος το IcoIco είναι ένα αυτόνομο όχημα που εξοπλίζεται με ράμπα για να διευκολύνει την είσοδο στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν αναπηρική καρέκλα. Η Daihatsu λέει ότι αυτό το όχημα είναι ιδανικό για στενούς δρόμους καθώς το πλάτος του είναι μόλις 1.475 χιλιοστά.       

MERCEDES NEW RANGE
OPEL