Το μήνυμα της Citroen για τα ηλεκτροκίνητα μέσω του C5 Aircross.

Το μήνυμα της Citroen (+vid)

1.888 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2019)

Με μία σύντομη αλλά πολύ περιεκτική αναδρομή στο παρελθόν της που απεικονίζεται σε ένα φιλμ 30 δευτερολέπτων η Citroen, ξεκίνησε να δέχεται τις παραγγελίες για το plug-in υβριδικό C5 Aircross, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά της για τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα.

Το νέο βίντεο αποτελεί το τέταρτο και τελευταίο φιλμάκι της γαλλικής μάρκας από μία σειρά που αντίστοιχων διασημίσεων που την ονόμασε «hitchhiker». Εκεί ένας νεαρός άνδρας που ταξιδεύει μέσω οτοστόπ εμφανίζεται σε διάφορες χρονικές περιόδους από τα 100 χρόνια ιστορίας της γαλλικής μάρκας να ταξιδεύει πότε με ένα 2CV, πότε με έναν «βάτραχο», αλλά και με ένα Méhari, αυτοκίνητα τα οποία έχουν χαρακτηρίσει τη μάρκα.
 
Έτσι φτάνει και στο σήμερα και συγκεκριμένα στο το plug-in υβριδικό C5 Aircross, το οποίο αποκαλύφθηκε στις 6 Νοεμβρίου και πλέον είναι διαθέσιμο για παραγγελία, ενώ οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται από τα μέσα του 2020.
 
Παράλληλα το νέο C5 Aircross αποτελεί το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο στην ιστορία της εταιρείας. Έτσι η Citroen βρίσκει την ευκαιρία να στείλει το μήνυμα πως: «Για εκατό χρόνια, η Citroen έκανε το αυτοκίνητο προσιτό σε όλους. Το 2020, η Citroen θα κάνει τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα διαθέσιμα σε όλους».
 
Δείτε το σύντομο φιλμ της Citroen που συνοδεύεται από το τραγούδι «Take the long way home» των Supertramp, ερμηνευμένο από τον Roger Hodgson.  
 

PEIRAIOS LEASING
NISSAN