Σύμφωνα με μέσα του εξωτερικού, τα επόμενα χρόνια η βρετανική μάρκα θα εισάγει στη γκάμα του Defender ένα νέο μοντέλο.

Το μικρότερο Defender ξανά στο προσκήνιο

2.194 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2020)

Οι σκέψεις της Land Rover για την κατασκευή ενός μικρότερου Defender έχουν εμφανιστεί με τη μορφή φημολογίας εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο σήμερα έρχονται στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία αναφορικά με αυτή την προοπτική.

Σύμφωνα με μέσα του εξωτερικού, τα επόμενα χρόνια η βρετανική μάρκα θα εισάγει στη γκάμα του Defender  ένα νέο μοντέλο που θα βρεθεί στη βάση των εκδόσεων, ωστόσο θα διατηρήσει την ίδια ονομασία. Το μικρότερο Defender, σύμφωνα με τις πληροφορίες των μέσων θα βασιστεί σε μία πιο μικρή έκδοση της αλουμινένιας πλατφόρμας της μάρκας, ενώ το στυλ θα είναι παρόμοιο με το υπάρχον μοντέλο.
 
Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως στο παρελθόν αντίστοιχα δημοσιεύματα ανέφεραν πως το εν λόγω όχημα μπορεί να κυκλοφορήσει με το όνομα Land Rover 80, χωρίς καμία συγκεκριμένη αναφορά στο Defender. Μάλιστα είχε ειπωθεί πως θα συνοδεύονταν από 3κύλινδρους και 4κύλινδρους κινητήρες με υβριδική βοήθεια, ενώ η κίνηση σε όλους τους τροχούς θα ήταν μια από τις επιλογές.
 
Στο άλλο άκρο η Land Rover εξετάζει επίσης ένα Defender με τρεις σειρές καθισμάτων που θα λάβει το λογότυπο 130 και θα «μοιράζεται» το ίδιο μεταξόνιο με το Land Rover Defender 110, ωστόσο ο χώρος στο πίσω μέρος θα έχει μεγαλώσει για να χωρέσει τους επιπλέον επιβάτες.
 
Τέλος να θυμίσουμε πως το ήδη παρουσιασμένο Land Rover Defender θα είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις 90 και 110 (δύο και τέσσερις πόρτες) με την πρώτη να φιλοξενεί έως έξι επιβάτες, ενώ τη δεύτερη να προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής πέντε, έξι ή 5 + 2 καθισμάτων. Η γκάμα των εκδόσεων αναλύεται στις Defender, S, SE, HSE, First Edition και στην κορυφαία όλων Defender X. Παράλληλα διαθέσιμα είναι πολλά πακέτα και αξεσουάρ εξατομίκευσης, τόσο για το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό.      

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto