Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Έκτος του 1.000άρη Ecoboost που σπάει ρεκόρ στα βραβεία για τον Διεθνή Κινητήρα της Χρονιάς, η Ford συνοδεύει το νέο Fiesta με 8 χρόνια εγγύηση, καταρρίπτοντας ένα ακόμη ρεκόρ.

Το νέο Fiesta σπάει ρεκόρ με 8 χρόνια εγγύηση

6.767 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/6/2017

Όλα τα ρεκόρ φαίνεται να σπάει το νέο Fiesta, καθώς πέραν της βράβευσης του 1.0L Ecoboost για έκτη συνεχόμενη χρονιά ως «Διεθνή Κινητήρα της Χρονιάς 2017» στη κατηγορία κάτω του 1,0 λτ., κρύβει στη φαρέτρα του και 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση!

 
Το λανσάρισμα της νέας όγδοης γενιάς του Ford Fiesta αποφασίστηκε να ξεκινήσει από την Ελλάδα, αφού η χώρα μας θα υποδεχτεί τα πρώτα αυτοκίνητα που βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής. Οι πρώτες εκδόσεις Trend, Business και Titanium είναι ήδη στη χώρα μας και οι παραδόσεις τους αναμένεται να αρχίσουν τον Ιούλιο, ενώ οι εκδόσεις ST-Line και Vignale θα πατήσουν τους τροχούς τους στη χώρα μας αργότερα μέσα στη χρονιά. 
 

Μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική Πρώτη Δοκιμή του νέου Ford Fiesta σε Παγκόσμιο επίπεδο στο τεύχος του περιοδικού AutoΤρίτη που κυκλοφορεί από χθες στα περίπτερα!
 

Εντούτοις, μπορείτε εδώ και τώρα να δείτε αναλυτικά τις εκδόσεις στις οποίες θα διατεθεί η νέα γενιά του μικρού της Ford, με τις τιμές του μοντέλου ξεκινούν από τις 12.990 ευρώ., συνθέτοντας ένα άκρως δελεαστικό πακέτο σε συνδυασμό με την εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ένα ΚΛΙΚ στην Επόμενη Σελίδα!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ