• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Honda Accord Hybrid σχεδιαστικά ξεχωρίζει για την κομψότητα του.

Στην καμπίνα των επιβατών του νέου Honda Accord Hybrid, κυριαρχεί η φουτουριστική εικόνα της ιαπωνικής εταιρείας.

Το νέο Honda Accord Hybrid

6.960 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/6/2013

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Honda Accord Hybrid είναι γεγονός, ενώ το υβριδικό μοντέλο της ιαπωνικής εταιρείας αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία τον Οκτώβριο.

 

Το νέο Honda Accord Hybrid μας αποκαλύπτεται και σχεδιαστικά ξεχωρίζει για την κομψότητα του, ενώ στοιχεία όπως τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED, οι εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου και το σήμα «Hybrid», το διαφοροποιούν και τονίζουν τον υβριδικό χαρακτήρα του μοντέλου.

Στο εσωτερικό του ιαπωνικού μοντέλου, κυριαρχεί η φουτουριστική εικόνα της ιαπωνικής εταιρείας, ενώ είναι συνεχής η ενημέρωση για την στιγμιαία κατανάλωση και την κατάσταση του υβριδικού συστήματος. Παράλληλα, υπάρχει η επιλογή των δερμάτινων καθισμάτων, ενός συστήματος infotainment  με οθόνη 8 ιντσών και μια ευρυγώνια κάμερα οπισθοπορείας. 

Σε ότι αφορά στην κίνηση του, συνδυάζονται ένας νέος 2λιτρος 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας DOHC i-VTEC, με ηλεκτροκινητήρα 124 kW και αποτέλεσμα εξαιρετική αυτονομία και μέση κατανάλωση σύμφωνα με την Honda, στα 3,3 λτ/ 100 χλμ.

Το νέο Honda Accord Hybrid αναμένεται να ξεκινήσει την εμπορική του πορεία τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους στις Η.Π.Α.


Tags: HONDA ACCORD