ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το νέο Inster θα είναι το φθηνότερο ηλεκτρικό της Hyundai

 Σχολιάστε 
6.444 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2024)
Το νέο Inster θα είναι το φθηνότερο ηλεκτρικό της Hyundai
6 Φωτογραφίες »

- Κυκλοφόρησαν οι πρώτες teaser εικόνες.
- Με pixel φώτα, ράγες οροφής και στιλάτες ζάντες.
- Με ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη για το infotainment.
- Αρχική τιμή κάτω από 20.000 ευρώ.

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες teaser εικόνες

Το νέο Hyundai Inster αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σε λίγες ημέρες. Ο λόγος για ένα ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της κορεατικής μάρκας, το οποίο βασίζεται στο Casper και αναμένεται να πωληθεί σε διάφορες αγορές του κόσμου. Την ώρα που η Hyundai δημοσιεύει τις πρώτες teaser εικόνες, η φημολογία που περιστρέφεται γύρω από αυτό υποστηρίζει ότι η τιμή του θα ορίζεται κάτω από τις 20.000 ευρώ.

Casper Electric στην Κορέα, Inster στις άλλες αγορές

Το Hyundai Inster κατατάσσεται στην κατηγορία των μίνι μοντέλων και θα αποκαλυφθεί πλήρως στη Διεθνή Έκθεση Κινητικότητας της Κορέας στο Busan στα τέλη Ιουνίου. Το νέο μοντέλο βασίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στο Casper, τόσο ώστε στην αγορά της Κορέας να ονομάζεται ως Casper Electric, αλλά στις άλλες αγορές που θα πωληθεί να έχει την ονομασία Inster. Η Hyundai ως μια πρώτη περιγραφή των χαρακτηριστικών του αναφέρει πως το νέο ηλεκτρικό: «θα θέσει νέα πρότυπα όσον αφορά την αυτονομία, την τεχνολογία και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, επαναπροσδιορίζοντας τι μπορούν να περιμένουν οι αγοραστές από ένα όχημα αυτής της κατηγορίας».  

Με pixel φώτα, ράγες οροφής και στιλάτες ζάντες

Από τη στιγμή που το μίνι ηλεκτρικό βασίζεται στο Casper, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι μοιράζεται μεγάλο μέρος της συνολικής του εμφάνισης με το κορεατικό SUVάκι. Μπροστά φέρει κυκλικά φώτα ημέρας LED, ενώ παρατηρούμε πως τα φωτιστικά σώματα μπροστά αλλά κυρίως πίσω έχουν pixel εμφάνιση. Από τις πρώτες teaser εικόνες που κυκλοφόρησαν μπορούμε επίσης να δούμε τη θύρα φόρτισης του Inster μπροστά και τις ζάντες τεσσάρων ακτινών σε σχήμα σταυρού. Επίσης το Inster εξοπλίζεται και με ράγες οροφής.

Με ψηφιακό πίνακα οργάνων και οθόνη για το infotainment

Η Hyundai δεν κυκλοφόρησε καμία εικόνα από το εσωτερικό του Inster, αλλά και εκεί τα κοινά χαρακτηριστικά με το Casper θα είναι πολλά. Ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων και μία οθόνη αφής για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας θα δίνουν το παρόν. Λεπτομέρειες για το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του Inster δεν έχουν γίνει γνωστές, κάτι που αναμένεται προσεχώς.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
ODIGOS NEXEN