Εσωτερικό-Χώροι

219.914 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2021)
Υψηλό το επίπεδο ποιότητας στην καμπίνα του Opel Corsa. Η κεντρική οθόνη αφής είναι ενσωματωμένη στο ταμπλό και έχει μια καλοδεχούμενη κλίση προς τον οδηγό. Η γενικότερη εργονομία δεν προβληματίζει.
28 Φωτογραφίες »

Υψηλό το επίπεδο ποιότητας στην καμπίνα του Opel Corsa. Η κεντρική οθόνη αφής είναι ενσωματωμένη στο ταμπλό και έχει μια καλοδεχούμενη κλίση προς τον οδηγό. Η γενικότερη εργονομία δεν προβληματίζει.

Eσωτερικό: Η ποιότητα υλικών & κατασκευής στο Polo ξεχωρίζει
Το εσωτερικό του VW Polo μπορεί να μη διαθέτει σχεδιαστικές εξάρσεις, ωστόσο είναι κορυφαίο στον τομέα της ποιότητας με μαλακό υλικό στο πάνω μέρος του ταμπλό, αλλά και πολύ καλά περιφερειακά πλαστικά, προβάλλοντας παράλληλα και το καλύτερο επίπεδο συναρμολόγησης και φινιρίσματος. Μαλακό πλαστικό συναντάμε και στο πάνω μέρος του ταμπλό του νέου Toyota Yaris, με την ποιότητα να είναι προσεγμένη χωρίς όμως να εντυπωσιάζει. Στο εσωτερικό του Opel Corsa η σχεδίαση ακολουθεί οριζόντια λογική, με την ποιότητα και την εργονομία να βρίσκονται στα γνωστά υψηλά επίπεδα, που κινείται η φίρμα. Στα high-light βέβαια και η έως 10 ιντσών οθόνη αφής, η οποία είναι κομψά ενσωματωμένη στο ταμπλό.

Το Hyundai i20 και παρά το γεγονός πως χρησιμοποιεί αποκλειστικά σκληρά πλαστικά στο εσωτερικό του, εμφανίζει καλή ποιότητα και κορυφαία συναρμολόγηση. Ο διάκοσμος είναι ευχάριστος σε όλα τα αυτοκίνητα με το Yaris να κερδίζει ξεκάθαρα στο αισθητικό κομμάτι, ενώ το i20 προβάλλει ένα πιο high-tech προφίλ σε αυτή την έκδοση αφού εκτός της οθόνης αφής των 8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό (7ΆΆ σε Yaris/Corsa και 6,5`` στο Polo), είναι και το μόνο που διαθέτει σε αυτή τη την έκδοση και ψηφιακό πίνακα οργάνων (έξτρα στα άλλα μοντέλα). Σε κάθε περίπτωση και τα 4 μοντέλα είναι κορυφαία στο κομμάτι της τεχνολογίας ενσωματώνοντας όλα τα σύγχρονα συστήματα άνεσης και ασφάλειας, ακόμα και από τις βασικές τους εκδόσεις, με στάνταρ μεταξύ άλλων το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος. Το Yaris διαθέτει επιπλέον και αερόσακο ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα. 

Χώροι: Κορυφαίο για επιβάτες τα Yaris και i20, για αποσκευές το Polo
Τα Hyundai i20 και Toyota Yaris προσφέρουν τον περισσότερο «αέρα» για τα γόνατα των πίσω, χωρίς όμως Polo και Corsa να υστερούν σημαντικά. Το μεγαλύτερο μεταξόνιο εξασφαλίζει στους επιβάτες του i20 άνεση μικρομεσαίου μοντέλου ( σε συνδυασμό με το φαρδύτερο πίσω κάθισμα και τον «αέρα» για τα κεφάλια), ωστόσο στις 48βολτες εκδόσεις προσφέρει μόλις 265 λίτρα για αποσκευές (352 λτ. στις συμβατικές εκδόσεις). Αντίθετα το VW Polo προσφέρει το μεγαλύτερο και πιο πρακτικό χώρο αποσκευών με 355 λτ., όταν στο Corsa είναι 309 λτ. και στο Yaris 286 λτ..

Σελίδα 1Το νέο Yaris απέναντι στα i20, Corsa & Polo
Σελίδα 2Εσωτερικό-Χώροι
Σελίδα 3Κινητήρες, οδική συμπεριφορά & η γνώμη μας
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw