3 φωτογραφίες »

Ο πρόβολος υιοθετεί μια μεγάλη μαύρη γρίλια αλλά και νέας σχεδίασης περίπλοκα φωτιστικά σώματα.

To νέο smart Roadster;

6.504 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2020)

Το smart Roadster συνδύαζε τις compact διαστάσεις του με ευελιξία αλλά δεν είχε τελικά την πορεία που ήθελε η μάρκα. Τι θα έλεγες για μια νέα αμιγώς ηλεκτρική γενιά που θα μοιάζει έτσι;


Για περίπου δύο χρόνια στις αρχές της νέας χιλιετίας, από τα 2003 έως το 2005, η smart προσέφερε ένα διθέσιo roadster στην γκάμα της με τουρμπάτα κινητήρια σύνολα που ήταν τοποθετημένα πίσω από τους επιβάτες και έδιναν κίνηση στους πίσω τροχούς. Το αυτοκίνητο ήταν ένα ιδανικό cabrio για την πόλη αλλά πάρα ταύτα δεν αποτέλεσε εμπορική επιτυχία, τουλάχιστον για τις προσδοκίες που είχε η εταιρεία.

Πλέον, η smart γίνεται μια εταιρεία που θα προσφέρει μόνο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Θα μπορούσε λοιπόν να φέρει πίσω το μοντέλο σε coupe και cabrio εκδόσεις; Oι ανεξάρτητοι σχεδιαστές Geoffrey Decembry και Pierre Senelet, από την πλευρά τους, παρουσίασαν την πρότασή τους για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει μια νέα γενιά.

Ο πρόβολος υιοθετεί μια μεγάλη μαύρη γρίλια αλλά και νέας σχεδίασης περίπλοκα φωτιστικά σώματα με στρογγυλά LED φώτα ενώ και οι θόλοι είναι μυώδεις και προσφέρουν πιο σπορτίφ χαρακτήρα στο λιλιπούτειο roadster. Ιδιαίτερη είναι η σχεδίαση του πίσω μέρους χάρη στα φωτιστικά σώματα που είναι τοποθετημένα αρκετά ψηλά ενώ στο πλάι, ο αεραγωγός φαίνεται πως δεν είναι διακοσμητικός αλλά όντως προσφέρει καλύτερη αεροδυναμική απόδοση στο μοντέλο.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι λιτός και φουτουριστικός και εξοπλίζεται με δύο μεγάλες οθόνες, μία για τον πίνακα οργάνων και μία για το σύστημα infotainment.

Πώς σας φαίνεται;
 

NEO TRAFIC
skoda