Το Ford Bronco σε μία από τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει.

Τον Ιούλιο το ντεμπούτο του Ford Bronco

2.015 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2020)

Το πότε πρόκειται να παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο Bronco επιβεβαίωσε η Ford, ένα μοντέλο το οποίο έχει απασχολήσει για αρκετό διάστημα, βάζοντας πολύ κόσμο στην αναμονή, ωστόσο όχι για πολύ ακόμα.


Αν και αρχικά η Ford σκόπευε να κάνει την παρουσίαση τον Μάρτιο, η αναστάτωση που συνέβη παγκοσμίως με την πανδημία ανάγκασε τη φίρμα να αναπροσαρμόσει τα πλάνα της. Η μάρκα θεώρησε πως προέχει η υγεία των υπαλλήλων της και έτσι άφησε το ντεμπούτο του Bronco για πιο πίσω.
 
Σήμερα, έκανε την εμφάνισή της μία ανάρτηση στο φόρουμ FullSizeBronco που ανέφερε ότι το μοντέλα είναι προγραμματισμένο να αποκαλυφθεί τον Ιούλιο του 2020. Η πληροφορία αυτή λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε και από τη μάρκα, χωρίς όμως να υπάρξει συγκεκριμένη ημερομηνία. Βέβαια αυτό είναι το λιγότερο αφού αυτό που κρατάμε είναι πως νέο SUV της αμερικανικής φίρμας είναι προ των πυλών.
 
Φυσικά δεν είναι λίγα αυτά που γνωρίζουμε για τον επερχόμενο αντίπαλο του Jeep Wrangler. Τόσο το Ford Bronco όσο και το Ford Bronco Sport έχουν βασικό χαρακτηριστικό την ονομασία τους που τοποθετείται με κεφαλαία γράμματα στη γρίλια, η οποία κοσμείται από LED φωτιστικά σώματα. Το πλαϊνό μέρος είναι ιδιαίτερα απλό με τις μεγάλες ζάντες να είναι το βασικό χαρακτηριστικό, ενώ  στο πίσω μέρος μία διαφορά που φαίνεται να έχουν οι δύο εκδόσεις είναι πως το Bronco ενσωματώνει στην πόρτα του χώρου αποσκευών τη ρεζέρβα, κάτι που δε συμβαίνει στο Bronco Sport. 
 
Στους κινητήρες οι αναφορές κάνουν λόγο πως το μοντέλο θα διατεθεί με τον 1.500άρη και τον 2λιτρο EcoBoost κινητήρα σε συνδυασμό με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο της φίρμας. Η απόδοση στα 1,5 λίτρα λέγεται πως θα είναι 150 άλογα και 240 Nm ροπής ενώ ο 4κύλινδρος 2λιτρος κινητήρας θα παράγει 250 άλογα και 372 Nm ροπής. Σημαντικό είναι να σημειωθεί πως, το σύστημα τετρακίνησης θα προσφέρεται στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις. Οι εξοπλιστικές εκδόσεις θα είναι τέσσερις First Edition, Badlands, Big Bend, Outer Banks.
 
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν το νέο Ford Bronco θα προσφερθεί στην ευρωπαϊκή αγορά.

AUTOFIT PASXA
vw