Την ακριβή ημερομηνία στην οποία θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του το νέο Audi e-tron γνωστοποίησε η γερμανική φίρμα.

Τον Σεπτέμβρη το ντεμπούτο του Audi e-tron

3.517 Επισκέψεις στο άρθρο (27/7/2018)

Την ακριβή ημερομηνία στην οποία θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του το νέο Audi e-tron γνωστοποίησε η γερμανική φίρμα, δίνοντας παράλληλα και μία νέα εικόνα teaser στη δημοσιότητα.

Στις 17 Σεπτεμβρίου σε μία ειδική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Σαν Φρανσίσκο στις Hνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του το νέο ηλεκτρικό SUV της Audi, e-tron. Μαζί με την επίσημη ανακοίνωση η φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα και μία νέα εικόνα teaser.
 
Όπως βλέπουμε η εικόνα εμφανίζει το ηλεκτρικό SUV καλυμμένο με ένα σεντόνι, το οποίο επιτρέπει να φανούν τα αναμμένα φωτιστικά σώματα. Παρόλο το γεγονός πως η εικόνα δεν προσφέρει και πολλές πληροφορίες, η Audi κατά το παρελθόν έχει παρουσιάσει καμουφλαρισμένο το μοντέλο.
Στο εξωτερικό μέρος  ο σχεδιασμός φαίνεται να είναι σπορ, έχοντας  μια ευρεία γρίλια, που κοσμείται με κάθετα και οριζόντια σιρίτια, ενώ όμορφης σχεδίασης είναι και τα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα, τα οποία στο πάνω μέρος τους φιλοξενούν τα φώτα ημέρας, ενώ στο πίσω μέρος ενώνονται μέσω μιας λεπτής γραμμής που «τρέχει» το πορτμπαγκάζ, σχηματίζοντας στις άκρες το γράμμα «Υ».
 
Το εσωτερικό παρουσιάζεται Hi-Tech, με το στοιχείο που κλέβει την παράσταση να είναι οι πλαϊνοί καθρέφτες του ηλεκτρικού SUV, οι οποίοι προβάλλονται σε οθόνες. Τέλος να σημειώσουμε πως η Audi δεν έχει πει πολλά για τις τεχνικές προδιαγραφές, αλλά η εταιρεία δήλωσε ότι το e-tron θα έχει δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και ένα πακέτο μπαταριών 95 kWh.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda