• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Crossover για οικονομικά ταξίδια

Διαβάστηκε από 35762 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/3/2018
 

Ποιος είπε ότι τα crossover «πίνουν» πολύ; Αυτά είναι τα 5 diesel μικρά crossover, που ξεχωρίζουν για την κατανάλωσή τους σε συνθήκες ταξιδιού.

Μια ιδιαίτερα χρήσιμη καταγραφή, που πραγματοποιεί το τμήμα δοκιμών και μετρήσεων του Auto Τρίτη, είναι εκείνη της ταχύτητας  κίνησης σε συνάρτηση με τα λίτρα που καίει την δεδομένη στιγμή το κάθε αυτοκίνητο. Μέσω αυτής της μέτρησης βλέπουμε την κατανάλωση κάθε πετρελαιοκίνητου αυτοκινήτου σε ταχύτητες από 80 έως και 140 χλμ./ώρα.  Σημαντικό ρόλο στην κατανάλωση ταξιδιού παίζει η αεροδυναμική και η κλιμάκωση του κιβωτίου.Ας δούμε τα 5 καλύτερα 4Χ2 diesel μικρά crossover, που τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πολύ της μόδας. Να σημειώσουμε εδώ ότι αντί για το όριο των 5 λτ./100 χλμ. στα 140 χλμ./ώρα χρησιμοποιούμε αυτό των 6,0 λτ./100 χλμ. δεχόμενοι πως οι κάτοχοι τέτοιων οχημάτων είναι πρόθυμοι για κάποιες θυσίες σε κατανάλωση, που λόγω ύψους και βάρους τα crossover απαιτούν σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

  • t@kis

    Την καλίτερη κατανάλωση πετυχαίνει το Renault captur Μιλάμε για 3,8 εργοστασιακή ανά 100 χιλιόμετρα, και βγαίνει με κινητήρα διαμάντι1,5 diesel 110hp (τον χρησιμοποιεί και η Mercedes)και 5 χρόνια εγγύηση! Στην δοκιμή καίει περίπου 4,5 λίτρα σε πραγματικές συνθήκες Τα λοιπά γαλικά Dacia Citroen κλπ δεν είναι τόσο αξιόπιστα

      8
  • loukia

    Δοκιμάστε και το μοτέρ με τα 110 άλογα, πετρέλαιο, του group, στο dacia duster χειροκίνητο και αυτόματο...

     

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός