Του το έκλεψαν & το βρήκε τυχαία στο καράβι

8.659 Επισκέψεις στο άρθρο (1/8/2018)

Τύχη βουνό είχε ο ιδιοκτήτης του κίτρινου Peugeot 106 Rallye, που μπήκε σε ferry boat από Νέα Στύρα για Αγία Μαρίνα και είδε το προ εβδομάδων κλεμμένο αυτοκίνητο στο γκαράζ του πλοίου.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή, όταν ο άνδρας-ιδιοκτήτης του κλεμμένου οχήματος το εντόπισε στο γκαράζ του επιβατικού οχηματαγωγού ferry boat που εκτελεί το δρομολόγιο Νέα Στύρα-Αγία Μαρίνα. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.
 

Πριν ένα μήνα περίπου το κίτρινο 106 Rallye εκλάπη από την οικία του νόμιμου ιδιοκτήτη και κατόπιν του συμβάντος είχε δηλωθεί η κλοπή στο πλησίον αστυνομικό τμήμα. Έκτοτε δεν υπήρχε κάποιο στοιχείο για το που βρισκόταν το αυτοκίνητο. Αυτό άλλαξε, όμως, την περασμένη Κυριακή όταν ο άτυχος -μέχρι εκείνη τη στιμή- άνδρας εντόπισε το αυτοκίνητό του στο γκαράζ του πλοίου «ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΙΙΙ» και ενημέρωσε το Λιμενικό.

Κατόπιν ελέγχου από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος διαπιστώθηκε πως το όχημα έφερε νόμιμες πινακίδες, οι οποίες όμως αντιστοιχούσαν σε άλλο αυτοκίνητο, ενώ παράλληλα αναζήτησαν και εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες συνοδούς του οχήματος.

Τέλος, σημειώνεται πως διενεργήθηκε προανάκριση από το Α` Λιμενικό Τμήμα Νέων Στύρων του Λιμεναρχείου Καρύστου, ενώ το Ι.Χ. αυτοκίνητο θα επιστρέψει στον νόμιμο κάτοχο μετά τις απαραίτητες διαδικασίες.

Mercedes
moto