• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η RevoZport επιλέγει να τοποθετήσει μεταξύ άλλων ανασχεδιασμένα spoiler, προφυλακτήρα και πλευρικές ποδιές.

Στο πίσω μέρος έχουν προστεθεί διαχύτης και αεροτομή που παραπέμπει στο GT.

Τουμπανιασμένο e-Golf

2.598 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/5/2017

Η RevoZport είναι μια εταιρεία που έχει μακρά παράδοση στη βελτίωση μοντέλων της Volkswagen. Το ίδιο έπραξε και με το e-Golf στο οποίο προσέδωσε έναν χαρακτήρα απρόσμενο.

 
Εκείνοι που θέλουν να προσθέσουν λίγο περισσότερη γοητεία και στυλ στο Volkswagen e-Golf θα πρέπει να ρίξουν μια ματιά στην τελευταία προσφορά της RevoZport με την ονομασία «Razor» καθώς πρόκειται για την αντίστοιχη μετατροπή του Volkswagen Golf VII Razor 7E, για το e-Golf από τη RevoZport η οποία είναι πλέον διαθέσιμη.
 
Το αεροδυναμικά βελτιστοποιημένο bodykit της RevoZport για το e-Golf, περιλαμβάνει ανασχεδιασμένα spoiler, προφυλακτήρα, πλευρικές ποδιές, οπίσθιο διαχύτη και αεροτομή που παραπέμπει στο GT. Όλα τα ειδικά σχεδιασμένα μέρη του σώματος είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Ο σχεδιασμός αυτού του πακέτου έγινε για να εορταστεί ο πρώτος στον κόσμο αγώνας με ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα τουρισμού που φιλοξενήθηκε στα πλαίσια του Formula E Hong Κong ePrix πέρυσι.
Η μετατροπή ολοκληρώνεται με ένα λευκό χρώμα σε συνδυασμό με τα ξεχωριστά μπλε φώτα. Το μπλε υποδεικνύει επίσης τον ηλεκτρικό κινητήρα τον οποίο χρησιμοποιεί το e-Golf, και κοσμεί το μπροστινό spoiler, τις πλαϊνές ποδιές, τον πίσω διαχύτη, την αεροτομή, την εμπρός μάσκα και τους προβολείς.