Με turbo κινητήρα 1,8 λίτρων και 210 ίππων θα εξοπλιστεί το γρήγορο¨νέο Toyota Yaris

Με turbo κινητήρα 1,8 λίτρων και 210 ίππων θα εξοπλιστεί το "γρήγορο"¨νέο Toyota Yaris

Toyota Yaris GRMN: 1.8 λίτρα με κομπρέσορα

17.332 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2017)

Αποκαλύφθηκαν σημαντικές τεχνικές πληροφορίες για την «γρήγορη» έκδοση του νέου Toyota Yaris, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης!

Αν και το ότι θα δούμε μια έκδοση επιδόσεων του νέου Toyota Yaris ήταν γνωστό, τώρα η Toyota αποκαλύπτει περαιτέρω τεχνικές πληροφορίες για την έκδοση αυτή. Το μοντέλο θα ονομάζεται Yaris GRMN, με το αρκτικόλεξο να μεταφράζεται ως «Gazoo Racing Masters of the Nurburgring».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η έκδοση αυτή λοιπόν θα εξοπλιστεί με κινητήρα 1,8 λίτρων βενζίνης με κομπρέσορα, ο οποίος θα έχει απόδοση 210 ίππων. Σύμφωνα με την Toyota, με αυτό τον κινητήρα, το Yaris θα είναι το μόνο μοντέλο στην κατηγορία του με μηχανική υπερτροφοδότηση, ενώ θα είναι εξοπλισμένο με ένα πλήρεςς bodykit, που θα περιλαμβάνει και νέους τροχούς.

Μηχανικά, αναμένονται αλλαγές στην ανάρτηση, τα φρένα και αλλού, ενώ και το εσωτερικό του μοντέλου πιθανότατα θα είναι αλλαγμένο σε σχέση με τις βασικές εκδόσεις. Το νέο Yaris GRMN θα κάνει ντεμπούτο στις 7 Μαρτίου και θα ανταγωνιστεί κυρίως τα VW Polo GTI και Ford Fiesta ST.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto