Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Τζαμπατζής ή κουβαρντάς στο πλύσιμο του αυτοκινήτου σου;

Τζαμπατζής ή κουβαρντάς στο πλύσιμο του αυτοκινήτου σου;

16.345 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2022)

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Αν μάλιστα είσαι ελαφρώς «τρελαμένος» με την καθαριότητα ώστε κάθε εβδομάδα να καθαρίζεις στην εντέλεια το αυτοκίνητό σου, κόπιασε. Μάθε πού κερδίζεις και πού χάνεις, ανάλογα με την λύση που θα επιλέξεις.

Άλλοι το πλένουν & άλλοι περιμένουν να βρέξει!

Εσύ τι τύπος είσαι; Χαϊδεύεις το αυτοκίνητό σου με τις ώρες, το πας στο πλυντήριο κάθε δύο χρόνια ή περιμένεις μέχρι να βρέξει επιτρέποντας στους πιτσιρικάδες να  του γράφουν «θέλω πλύσιμο»;

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Ξέρεις ότι υπάρχουν βούρτσες που καταστρέφουν το χρώμα;
  • Πρόσεξε ακόμη τα πλυντήρια με τις φθαρμένες περιστρεφόμενες βούρτσες.
  • Όταν το πλένεις μόνος σου, πρέπει να κάνεις σωστά τις κινήσεις, συρταρωτά και όχι με κυκλικό τρόπο.
  • Ή με 100 ευρώ αγοράζεις πιεστικό μηχάνημα για να το πλένεις καλύτερα από πλυντήριο.
Τελικά,  πόσο συχνά πλένεις το αυτοκίνητό σου; Θα δώσεις 10 ευρώ για ένα καλό πλύσιμο ή φοβάσαι ότι θα σου χαλάσουν το χρώμα;

Προτιμάς να το πλένεις μόνος σου ή εμπιστεύεσαι περισσότερο ένα πλυντήριο; Το αυτοκίνητο είναι κομμάτι της προσωπικότητάς μας, για αυτό και στην περιποίησή του πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή. Εξάλλου, πολλοί από εμάς πλένουν το αυτοκίνητό τους τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, οπότε πρέπει να γνωρίζουμε ποιες είναι οι διαθέσιμες λύσεις. Γιατί μαζί με τα βενζινάδικα και τα κλασικά πλυντήρια αυτοκινήτων (στο χέρι) έχουμε τις «do it yourself» προτάσεις  όπου μπορείς πλύνεις μόνος σου ή και με παρέα.

Πάμε να «ξεψαχνίσουμε» τους διαφορετικούς τρόπους πλυσίματος ενός αυτοκινήτου, από τον πιο απλό στην πυλωτή του σπιτιού μας, μέχρι την επίσκεψη σε ένα τοπικό self service πλυντήριο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: