• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι Αυστριακοί βελτιωτές της O.CT Tuning, με μία αναβάθμιση 2ου επιπέδου, ανέβασαν την ισχύ του Volkswagen Golf GTI Clubsport S, από τους 310 στους 370 ίππους.

Η O.CT Τuning αναφέρει πως εκτός από την αναβάθμιση του 4κύλινδρου turbo κινητήρα, προχώρησε στην τροποποίηση του περιοριστή ροπής, τη βελτίωση του launch control, ενώ επιτάχυναν και τη διαδικασία αλλαγής ταχυτήτων.

Δείχνει σχεδόν ίδιο με το stock μοντέλο, καθώς πέραν από ορισμένα γραφικά, δεν έχει να επιδείξει κάποια αλλαγή.

VW Golf GTI Clubsport S 370 PS

3.025 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/5/2017

Επειδή ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, οι βελτιωτές της O.CT Tuning ανεβάζουν στους 370 ίππους την ισχύ του Volkswagen Golf GTI Clubsport S, ενώ δεν παρεμβαίνουν δραστικά στη μορφή του.

 
Οι Αυστριακοί βελτιωτές της O.CT Tuning έπιασαν στα χέρια τους το Volkswagen Golf GTI Clubsport S, καθώς κατά τη γνώμη τους οι 310 ίπποι του δεν ήταν αρκετοί.
 
Με μία αναβάθμιση 2ου επιπέδου, η ισχύς του 2.0 TSI ανέβηκε από τους 310 στους 370 ίππους, ενώ η O.CT Tuning δεν ανακοινώνει πόσο αυξήθηκε η ροπή από τα 380 Nm του stock κινητήρα. Ομοίως δεν μας λέει πόσο ταχύτερα από τα 5,8 δλ. κάνει το 0-100, ούτε αν πιάνει περισσότερα από τα 266 χλμ./ώρα του μαμά μοντέλου.
   
Η O.CT Τuning αναφέρει πως εκτός από την αναβάθμιση του 4κύλινδρου turbo κινητήρα, προχώρησε στην τροποποίηση του περιοριστή ροπής, τη βελτίωση του launch control, τη ρύθμιση των στροφών του κινητήρα, ενώ επιτάχυναν και τη διαδικασία αλλαγής ταχυτήτων.
 
Οπότε τα παραπάνω θα κατέστησαν ταχύτερο το Golf GTI Clubsport S της O.CT Tuning. Το σίγουρο είναι πως δείχνει σχεδόν ίδιο με το stock μοντέλο, καθώς πέραν από ορισμένα γραφικά, δεν έχει να επιδείξει κάποια αλλαγή.