4 φωτογραφίες »

Το εν λόγω μοντέλο βασίζεται στο υπάρχον Golf R.

VW Golf R της Manhart με 450 ίππους

2.203 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2020)

Καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή για την επίσημη αποκάλυψη του νέου VW Golf R το οποίο εξελίσσεται, η Manhart έρχεται για να καλύψει - κατά κάποιο τρόπο - αυτό το κενό συστήνοντας τη δική της πρόταση. Δείτε το Manhart RS 450.


Το εν λόγω μοντέλο βασίζεται στο υπάρχον Golf R, ωστόσο όπως μπορείτε πολύ εύκολα να φανταστείτε έχει λάβει τις κατάλληλες βελτιώσεις από τους ανθρώπους της γερμανικής εταιρείας για να του δώσουν ισχύ ισάξια των 450 ίππων. Κάτω από το καπό παραμένει ο τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 2,0 λίτρων, ο οποίος όμως τώρα έχει μεγαλύτερο τούρμπο και ανθρακονημάτινη εισαγωγή αέρα. Φυσικά η επαναχαρτογράφηση του εγκεφάλου ήταν απαραίτητη και μέσω αυτής η Manhart κατάφερε να «πάρει» 450 ίππους και ροπή 500 Nm από το γνωστό TSI μοτέρ.
 
Αλλαγές έχουν γίνει και στο εξωτερικό όπου κανείς μπορεί να βρει νέο εμπρόσθιο αεροδυναμικό χείλος, νέα ελατήρια που μειώνουν την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος, προσαρμοσμένους τροχούς και φυσικά τα λογότυπα της βελτιωτικής εταιρείας και την ονομασία του μοντέλου.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως μόλις 10 VW Golf R έβδομης γενιάς θα μετατραπούν σε Manhart RS450, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το κόστος!   

ELASTIKA 2024
skoda