VW ID. Aero: Το ηλεκτρικό σεντάν που έρχεται Ευρώπη το 2023
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

VW ID. Aero: Το ηλεκτρικό σεντάν που έρχεται Ευρώπη το 2023

1.582 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2022)

Η Volkswagen παρουσίασε μια νέα teaser εικόνα για το πρωτότυπο που θα παρουσιαστεί σε λίγες μέρες και θα προλογίζει το ηλεκτρικό σεντάν που θα έρθει στα τέλη του 2023.

Φουλ ηλεκτρικό για όλη την οικογένεια

Μια νέα teaser εικόνα του αμιγώς ηλεκτρικού σεντάν που πρόκειται να κατασκευάσει αποκάλυψε η Volkswagen. To πρωτότυπο μοντέλο θα ονομαστεί ID. Aero και θα κάνει ντεμπούτο στις 27 Ιουνίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Φουτουριστικό μπροστά και πίσω

Το σεντάν θα βασιστεί στη MEB πλατφόρμα του γερμανικού ομίλου και θα είναι εμπνευσμένο σχεδιαστικά από το ID.4 και το ID. Buzz. Όπως βλέπουμε στην teaser εικόνα, το concept θα εφοδιάζεται επίσης με LED πίσω φώτα που θα ενώνονται μεταξύ τους με μια λεπτή μπάρα και μεγάλες αεροδυναμικές ζάντες, ενώ βλέπουμε πως οι θύρες δεν έχουν πάνω τους χερούλια. Σε προηγούμενη teaser φωτογραφία, είχαμε δει και το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, το οποίο θα υιοθετεί επίσης LED φώτα, μεγάλους αεραγωγούς και σμιλεμένο καπό. Το ID. Aero θα έχει μήκος 5 μέτρα, κάτι που σημαίνει πως θα είναι μακρύτερο από τα Passat.

Με αυτονομία έως 700 χιλιομέτρων

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη πληροφορία. Ωστόσο, με δεδομένο πως το αυτοκίνητο θα βασίζεται πάνω στη MEB πλατφόρμα, περιμένουμε πως θα εξοπλίζεται με μπαταρία 84kWh που θα προσφέρει αυτονομία 700 χιλιομέτρων, σύμφωνα με τα τεστ του WLTP. Πιθανότατα, το μοντέλο παραγωγής θα προσφέρεται με κίνηση στους πίσω και στους τέσσερις τροχούς.

Συνέχεια του άρθρου >>>
AUTOFIT PASXA
4green