«Κρατάμε αποστάσεις, μένουμε ενωμένοι», αυτό είναι το μήνυμα που έστειλαν οι Volkswagen και Audi.

VW και Audi «κρατάνε αποστάσεις» (+vids)

2.417 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2020)

«Κρατάμε αποστάσεις, μένουμε ενωμένοι», αυτό είναι το μήνυμα που έστειλαν οι Volkswagen και Audi αναφορικά με την πανδημία και μάλιστα το έκαναν με δύο εξαιρετικά βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούν τα λογότυπα της κάθε εταιρείας, που για μερικά δευτερόλεπτα άλλαξαν μορφή!


Οι δύο εταιρείες, αμφότερες υπό της σκέπη του VW Group, θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στους ανθρώπους όλου του κόσμου που το τελευταίο διάστημα βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω της πανδημίας. Έτσι, όπως προαναφέραμε πήραν την απόφαση να το κάνουν μέσω δύο βίντεο, στα οποία άλλαξαν για δευτερόλεπτα την εικόνα των λογοτύπων τους, για να περάσουν προς το κοινό με ακόμα μεγαλύτερη σαφήνεια το μήνυμα τους.
 
Όπως λοιπόν μπορείτε να δείτε παρακάτω. Τόσο η VW, όσο και η Audi αφού ανέφεραν μερικά εμψυχωτικά λόγια για την απαραίτητη τόνωση του ηθικού και την περεταίρω υπομονή της καραντίνας, αποφάσισαν η μεν πρώτη να χωρίσει το V από το W, ενώ η δεύτερη να απομακρύνει τους τέσσερις κύκλους. Έτσι θέλησαν να παρακινήσουν τους ανθρώπους να κρατούν τις αποστάσεις που συνιστά ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας, είτε μένοντας στα σπίτια τους, είτε όταν βρίσκονται με άλλους συμπολίτες τους σε κάποια μέρος εκτός σπιτιού.
 
Φυσικά στη συνέχεια τα λογότυπα επέστρεψαν στην κανονική τους μορφή ολοκληρώνοντας έτσι το κοινωνικό μήνυμα των δύο γερμανικών εταιρειών που αναφέρει: «Κρατάμε αποστάσεις, μένουμε ενωμένοι».
 
Δείτε τα βίντεο
 

 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
fiat