Το tweet της ΕΛ.ΑΣ. για τον Αγ. Βαλεντίνο

1.593 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2019)

Οι διαχειριστές της σελίδας της Ελληνικής Αστυνομίας στο Twitter επέλεξαν να διακωμωδήσουν την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, δίνοντας παράλληλα τις σωστές συμβουλές.

Η μέρα των ερωτευμένων έφτασε και φέτος, φέρνοντας χαρά και ευχαρίστηση σε κάποιους, αλλά και αίσθημα αδιαφορίας σε κάποιους άλλους. Ο καθένας, άλλωστε, μπορεί να ενστερνίζεται και να γιορτάζει αντίστοιχα ό,τι εκείνος θέλει, όμως ό,τι κι αν γίνεται, υπερτερεί ο τομέας της ασφάλειας (σ.σ. στην περίπτωσή μας της οδικής ασφάλειας).

Και επειδή ως AutoΤρίτη είμαστε κύριοι υπερασπιστές της τελευταίας, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον ομολογουμένως γλαφυρό και ευφάνταστο τρόπο που διάλεξαν οι διαχειριστές της σελίδας της Ελληνικής Αστυνομίας στο Twitter για να δώσουν μερικές απλές, αλλά απόλυτα χρήσιμες συμβουλές.
 

Πριν σας αφήσουμε να «απολαύσετε» το tweet, να ευχηθούμε με τη σειρά μας «Χρόνια Πολλά» στους εορτάζοντες και είθε να είναι κάθε μέρα αντίστοιχα γιορτινή για εσάς και τον/την σύντροφο, σύζυγο ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το. Ποτό και οδήγηση ΔΕΝ πάνε μαζί, οπότε αποφασίστε ποιος από τους 2 δεν θα πιεί...
 

Mercedes
moto