Volkswagen ID.3 και ID.4: Το αύριο είναι τώρα
12 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Volkswagen ID.3 και ID.4: Το αύριο είναι τώρα

31.596 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2021)

Η δέσμευση για την κλιματική αλλαγή και τις μειωμένες εκπομπές αέριων ρύπων «γέννησε» μία νέα οικογένεια. Τα ηλεκτρικά ID.3 και ID.4 είναι η επόμενη μεγάλη πρόκληση της Volkswagen, που ενσωματώνει τεχνολογίες αιχμής από το μέλλον, στην αυτοκίνηση του σήμερα.

Βαδίζοντας με μεγάλη ταχύτητα προς την εποχή της ηλεκτροκίνησης στόχος είναι να... τρέξουμε με όσο το δυνατόν πιο φιλική και «πράσινη» περιβαλλοντική συμπεριφορά. Κάπως έτσι, η Volkswagen αποφάσισε να ανοίξει ένα τεράστιο κεφάλαιο με μία καινούργια οικογένεια μοντέλων, αμιγώς ηλεκτρικών. Τα ID.3 και ID.4 εξυπηρετούν στο απόλυτο την φιλοσοφία «Volkswagen Way to Zero»,  έχοντας μοναδικές hi-tech πινελιές και καινοτόμα οδηγικά συστήματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το πρώτο κόμπακτ ηλεκτρικό μοντέλο της Volkswagen

Η αφετηρία της νέας εποχής δόθηκε με το ID.3, ένα αυτοκίνητο με πολλές πρωτιές στο ενεργητικό του. Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο που βασίστηκε στην νέα αρθρωτή πλατφόρμα για την ηλεκτροκίνηση (MEB), το οποίο επίσης είναι το πρώτο Volkswagen με ουδέτερο κλιματικά αποτύπωμα ως προς τις εκπομπές CO2 και ως προς την παραγωγή του, καθώς χρησιμοποιείται πράσινη ενέργεια.

Με φουτουριστικό design που λέει «Hello»

Εντυπωσιακό από την πρώτη ματιά, το ID.3 είναι και... ευγενικό καθώς «χαιρετά» τον οδηγό του κάθε φορά που αυτός πλησιάζει. Για την ακρίβεια, στο προαιρετικό σύστημα κλειδώματος και εκκίνησης «Keyless Access», οι κομψοί προαιρετικοί προβολείς IQ.LED Matrix αναβοσβήνουν γρήγορα και λένει «Hello» μόλις αναγνωρίσουν το κλειδί να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Μοντέρνο και στην καμπίνα του, διαμορφώνεται μέσα από μία παλέτα 10 βασικών (ή 30 προαιρετικών) χρωμάτων που δημιουργούν ευχάριστο εσωτερικό φωτισμό. Σε κεντρικό πλάνο και η μεγάλη οθόνη αφής 10 ιντσών για το infotainment, στην οποία διαχειρίζεται κανείς δωρεάν για 3 χρόνια τις ψηφιακές υπηρεσίες του «We Connect Start».
Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN