Χαλκιδική: Τρομακτικό τροχαίο με έναν νεκρό και επτά τραυματίες
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Χαλκιδική: Τρομακτικό τροχαίο με έναν νεκρό και επτά τραυματίες

3.117 Επισκέψεις στο άρθρο (28/7/2022)

Τροχαίο δυστύχημα σήμερα το πρωί στη Χαλκιδική. Ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με 9θέσιο van. Νεκρός ένας 27χρονος και επτά τραυματίες.

Μετωπική σύγκρουση με έναν νεκρό

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος, ενώ υπάρχουν ακόμη επτά τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Ι.Χ. αυτοκίνητο επέβαιναν δύο Έλληνες, ένας 27χρονος και ένας 32χρονος, ενώ στο van επέβαιναν συνολικά έξι Πολωνοί, δύο εκ των οποίων ήταν ανήλικοι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Παιδιά δύο εκ των ελαφρά τραυματιών

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 27χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό του 32χρονου, που φέρει πολλαπλά κατάγματα, καθώς και τον ελαφρύ τραυματισμό των έξι Πολωνών. Δύο εκ των τραυματιών είναι ανήλικα παιδιά, χωρίς ωστόσο να φέρουν σοβαρά τραύματα.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης - Τομέας Χαλκιδικής. Οι Πολωνοί τραυματίες διακομίσθηκαν προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, ενώ ο 32χρονος επιβάτης του Ι.Χ. στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί η Τροχαία Μουδανίων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

CORAL GAS PASXA
skoda