H Livewire ηλεκτρική Harley.

Xoρηγός στην Formula E η Harley-Davidson!

1.441 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2019)

Σε μια κίνηση που κανείς δεν περίμενε, η θρυλική εταιρεία κατασκευής μοτοσυκλετών ανακοίνωσε πως γίνεται χορηγός της Envision Virgin Racing που συμμετέχει στην Formula E. Γιατί όμως;

Μπορεί κάθε φορά που ακούει κανείς το όνομα «Ηarley-Davidson» να σκέφτεται στυλάτες και μεγάλου κυβισμού μηχανές, ωστόσο η θρυλική εταιρεία από το Milwaukee θέλει να αναδείξει ακόμα μια πλευρά της, που οφείλουμε να ομολογήσουμε πως μέχρι στιγμής, την είχε καλά κρυμμένη.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως ξεκινά συνεργασία με την Envision Virgin Racing ομάδα που συμμετέχει στην Formula E αλλά και σε μια σειρά από άλλες διοργανώσεις στις οποίες διαγωνίζονται ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Εκ πρώτης όψης, η συνεργασία αυτή φαίνεται παράταιρη αλλά οι ειδικοί αναλυτές αναφέρουν πως αυτή η κίνηση αποδεικνύει πως η Harley Davidson θέλει να μπει δυναμικά στην αγορά των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών.
 
Αξίζει να σημειώσουμε πως η πρώτη ηλεκτρική Harley με την ονομασία Livewire παρουσιάστηκε το 2019 και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο αυτόν τον Αύγουστο μετά από πολλά χρόνια αναμονής. Η εταιρεία μάλιστα πως λέγεται θα λανσάρει και μια σειρά από άλλες ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες με την ίδια να αναφέρει πως στοχεύει να πουλήσει μοντέλα σε «νεαρούς αναβάτες αλλά και σε πιο προχωρημένο ηλικιακά κοινό που θέλουν μια μοτοσυκλέτα ηλεκτρική με πολύ υψηλές επιδόσεις».

Λεπτομέρειες σχετικά με την συνεργασία αυτή δεν έχουν γίνει γνωστές.
 

SPRING SEAT
NISSAN