Το μοντέλο πρόκειται για το πολυαναμενόμενο Kona N.

Χριστουγεννιάτικα teaser της Hyundai για το Kona N (+vid)

2.146 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2020)

Το πρώτο teaser βίντεο αλλά και κάποιες εικόνες που επιβεβαιώνουν τον ερχομό του ολοκαίνουργιου Hyundai Kona N έκαναν την εμφάνισή τους και όπως το απαιτούν οι μέρες που διανύουμε, «κινούνται» σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Ενώ ο κόσμος βρίσκεται σε mood διακοπών λόγω των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς η Hyundai φαίνεται πως συνεχίζει τη δουλειά γύρω από την ισχυρή έκδοση του Kona. Μάλιστα όντας στο πνεύμα των ημερών αποφάσισε να κάνει ως δώρο στο κοινό της teaser που αφορούν το επερχόμενο Hyundai Kona N.
 
Συγκεκριμένα η κορεατική μάρκα αν και δεν αναφέρθηκε καθόλου στο όνομα κάποιου μοντέλου, αρχικά δημοσίευσε ένα teaser βίντεο που γνωστοποιεί ότι ένα νέο μοντέλο Ν είναι καθ' οδόν. Παράλληλά συνόδευσε το βίντεο με εικόνες που παρουσιάζουν το καπό και ένα σημείο του πλαϊνού μέρους ενός SUV με καμουφλάζ που φέρει το λογότυπο Ν. Αν κάποιος παρατηρήσει την εικόνα με το καπό θα αντιληφθεί πως ο σχεδιασμός του ταιριάζει με αυτόν του Kona, οπότε υπολογίζοντας όλες τις μεταβλητές δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος ότι το μοντέλο πρόκειται για το πολυαναμενόμενο Kona N.
 
Άλλωστε κατά το παρελθόν το μοντέλο έχει «συλληφθεί» από κατασκόπους να πραγματοποιεί δοκιμές τόσο στο δρόμο όσο και σε πίστα, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που η Hyundai μας προειδοποιεί επίσημα για την έλευσή του. To Kona N θα έχει σαφώς πιο σπορ εμφάνιση από το απλό Kona, ενώ η ισχύς είναι σχεδόν βέβαιο, αλλά όχι επιβεβαιωμένο από την εταιρεία, πως θα προέρχεται από τον γνωστό 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα της Hyundai προσφέροντας 250 ή 275 άλογα. Το μοτέρ θα είναι συνδυασμό με 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη ή ένα 6άρι μηχανικό και το σύστημα τετρακίνησης της φίρμας.
 
Τέλος σε ότι αφορά την επίσημη αποκάλυψη του, εικάζουμε πως βρίσκεται λίγες εβδομάδες μακριά. Ως εκ τούτου ο ερχομός του 2021 θα φέρει μαζί του και το νέο Hyundai Kona N.    
 

Mercedes
test center