Το U5.

Χωρίς αντιπροσωπείες στην Ευρώπη η ΑΙWAYS

1.649 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2020)

H ΑΙWAYS δεν «ψάχνεται» να βρει αντιπροσωπείες για να συνεργαστεί αλλά επενδύει στο διαδίκτυο και στο χτίσιμο της σχέσης της με τους πελάτες της.

Η AIWAYS, η εταιρεία που εδρεύει στη Σαγκάη και δραστηριοποιείται στον τομέα της κινητικότητας, επιβεβαίωσε ότι το νέο SUV της με το όνομα U5 θα διατίθεται στην Ευρώπη αποκλειστικά μέσω επικοινωνίας της εταιρείας με τον πελάτη και δεν θα γίνονται οι πωλήσεις μέσω αντιπροσώπων.

Ο Alexander Klose, εκτελεστικός αντιπρόεδρος στην AIWAYS, δήλωσε: «Το μοντέλο πωλήσεων της AIWAYS θα βελτιώσει την προσβασιμότητα του ηλεκτρικού U5 και θα κάνει εύκολη την αγορά ενός αυτοκινήτου μέσω διαδικτύου».

Το νέο μοντέλο πωλήσεων θα εξομαλύνει το παραδοσιακό «ταξίδι» αγοράς αυτοκινήτου και θα διασφαλίσει ότι η χρήση και η συντήρηση ενός U5 θα είναι όσο το δυνατόν πιο απλή. Προετοιμάζεται επίσης ένας νέος ευρωπαϊκός δικτυακός τόπος της AIWAYS που θα επιτρέψει στους υποψήφιους αγοραστές να γνωρίσουν μοντέλο, να κλείσουν ραντεβού για test-drive και να εξερευνήσουν τον διαμορφωτή.

Για να μπορούν οι καταναλωτές να αλληλεπιδρούν με τα οχήματα AIWAYS και να διεξάγουν δοκιμαστικές κινήσεις, η εταιρεία δημιουργεί δικούς της εκθεσιακούς χώρους σε όλη την Ευρώπη.
 

Mercedes
test center