Υβριδικά Toyota: Γλιτώνεις 2.300€/χρόνο & έχεις 11ετή εγγύηση στη μπαταρία

Υβριδικά Toyota: Γλιτώνεις 2.300€/χρόνο & έχεις 11ετή εγγύηση στη μπαταρία

19.316 Επισκέψεις στο άρθρο (28/7/2022)

Εκτός από ολοκληρωμένη εγγύηση 6 ετών ή 180.000 χλμ και 3ετή δωρεάν οδική βοήθεια, τα υβριδικά Toyota προσφέρονται μέχρι το τέλος του 2022 με έως 11 χρόνια δωρεάν επέκταση της εγγύησης της μπαταρίας τους.

Τα υβριδικά της Toyota η λύση στα ακριβά καύσιμα

Με την τιμή της 95άρας βενζίνης να κυμαίνεται αυτό το διάστημα στα 2,1 με 2,2 ευρώ το λίτρο, δεν είναι λίγοι αυτοί που ψάχνουν να βρουν τρόπους για να επισκέπτονται ολοένα και πιο σπάνια τα βενζινάδικα της περιοχής τους. Μια λύση για οικονομικές μετακινήσεις είναι η υβριδική τεχνολογία, πάνω στην οποία η Toyota έχει επενδύσει εδώ και δεκαετίες και έχει δημιουργήσει μια ευρεία γκάμα υβριδικών μοντέλων όπως το Yaris, η Corolla, το C-HR και το RAV4, ενώ η οικογένεια αυτή περιλαμβάνει το νέο Yaris Cross. Η φίρμα υπολογίζει συνολικά πως περισσότεροι από 12 εκατομμύρια οδηγοί παγκοσμίως έχουν ήδη επιλέξει κάποιο υβριδικό Toyota και έχουν απολαύσει τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη αυτής της τεχνολογίας.

Όπως έχουμε αναλύσει στη Μεγάλη Digital Έκθεση Αυτοκινήτου του autotriti.gr, τα υβριδικά είναι μία καλή μέση λύση που κερδίζεις 2.300 ευρώ/έτος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

11 χρόνια εγγύηση στην μπαταρία έως το τέλος του 2022

Τώρα, ενώ κάθε Toyota συνοδεύεται από ολοκληρωμένη εγγύηση 6 ετών ή 180.000 χλμ. (όποιο επέλθει πρώτο) και 3ετή δωρεάν οδική βοήθεια, τα υβριδικά της φίρμας συνοδεύονται επίσης από δωρεάν επέκταση εγγύησης της υβριδικής τους μπαταρίας έως τα 11 χρόνια. Η προσφορά αυτή ισχύει από 20.03.2022 έως τις 31.12.2022.

Μηδενική κατανάλωση στο 80% των αστικών μετακινήσεων

Καρδιά του υβριδικού συστήματος της Toyota είναι ένας κινητήρας βενζίνης και ένας ηλεκτροκινητήρας που συνεργάζονται αρμονικά σε κάθε συνθήκη και συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων e-CVT που προσφέρει βελούδινη επιτάχυνση και ασφάλεια. Σε αντίθεση με τα ηλεκτρικά, τα Plug-in υβριδικά οχήματα αλλά τα άλλα συμβατικά αυτοκίνητα, τα υβριδικά Toyota παράγoυν τη δική τους ενέργεια. Σε κάθε φρενάρισμα, η ενέργεια που παράγεται «αιχμαλωτίζεται» (μέσω του ηλεκτροκινητήρα που λειτουργεί ως γεννήτρια) και μεταφέρεται από το σύστημα Toyota Hybrid στην μπαταρία με αποτέλεσμα να τη φορτίζει ενώ το αυτοκίνητο κινείται.
 
Τα υβριδικά Toyota είναι από τα πιο οικονομικά αυτοκίνητα στην κατηγορία τους. Για μικρά ταξίδια με χαμηλή ταχύτητα ή σε κίνηση σταματήματος-εκκίνησης, στην πραγματικότητα δεν καταναλώνουν καθόλου καύσιμο. Αυτό συμβαίνει επειδή, όπου είναι δυνατόν, λειτουργούν αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα και την υβριδική μπαταρία τους. Για παράδειγμα, το Corolla Hybrid έχει οικονομία καυσίμου έως και 3,4 λίτρα /100 χλμ.

Και επειδή όλα τα υβριδικά Toyota είναι αυτοφορτιζόμενα, διαθέτουν τεχνολογία αναγεννητικής πέδησης, που σημαίνει ότι η ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται όταν φρενάρετε ή όταν βρίσκεστε σε αδράνεια αποθηκεύεται στην μπαταρία. Αυτό σας βοηθά να ταξιδέψετε ακόμη περισσότερο με καθαρή ηλεκτρική κίνηση και κάνει το ταξίδι σας ακόμα πιο αποδοτικό στην κατανάλωση καυσίμου. Το αποτέλεσμα; Μηδενική κατανάλωση καυσίμου, μηδενικές εκπομπές καυσαερίων και σχεδόν αθόρυβη οδήγηση για έως και το 80% των αστικών διαδρομών.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda