• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Volkswagen επέλεξε τη συνάντηση Wοrthersee για να παρουσιάσει το νέο Golf GTE Performance Concept, που εύλογα στηρίζεται στο υβριδικό Golf GTE.

Για να δικαιολογήσει το όνομά του, το πρωτότυπο «Performance» έχει αυξημένη απόδοση του υβριδικού του συστήματος, με τη VW να μην εξηγεί ακόμα πώς έφτασε από τους 204 στους 272 ίππους.

Οι φαν του Golf θα παρατηρήσουν πως οι απολήξεις της εξάτμισης και ο διαχύτης προέρχονται από το Golf GTI, αλλά και πως η αεροτομή οροφής είναι του Golf GTI Clubsport.

Υβριδικό Golf 272 ίππων

2.851 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/5/2017

Το υβριδικό VW Golf GTE, χάρη στο ετήσιο Wοrthersee απέκτησε πρωτότυπη έκδοση «Performance», στην οποία η ισχύς ανέβηκε από τους 204 στους 272 ίππους.

 
Η Volkswagen επέλεξε τη συνάντηση Wοrthersee για να παρουσιάσει το νέο Golf GTE Performance Concept. Φυσικά στηρίζεται στο υβριδικό Golf GTE, με το πρωτότυπο Performance να διαθέτει την απόχρωση «Electric White Mother of Pearl Effect», η οποία συνδυάζεται με μαύρη οροφή και μπλε γραφικά.
 
Έχουν τοποθετηθεί μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες, αλλά και τροχοί είναι 19 ιντσών. Οι φαν του Golf θα παρατηρήσουν πως οι απολήξεις της εξάτμισης και ο διαχύτης προέρχονται από το Golf GTI, αλλά και πως η αεροτομή οροφής είναι του Golf GTI Clubsport.
   
Πιο ήπια είναι τα πράγματα στο εσωτερικό, με την εταιρεία να αναφέρει πως το concept διαθέτει σπέσιαλ σπορ καθίσματα, αλλά και τιμόνι ντυμένο με Alcantara.
 
Για να δικαιολογήσει το όνομά του, το πρωτότυπο «Performance» έχει αυξημένη απόδοση του υβριδικού του συστήματος, με τη VW να μην εξηγεί ακόμα πώς έφτασε από τους 204 στους 272 ίππους, αλλά και από τα 350 στα 450 Nm.
 
Για να χειριστεί την επιπλέον δύναμη, το πρωτότυπο διαθέτει αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης, χρησιμοποιώντας μεγαλύτερους αεριζόμενους δίσκους και νέες δαγκάνες φρένων με φινίρισμα GTE Blue.

 

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ