2 φωτογραφίες »

Υβριδικό το νέο Ford Ranger

5.075 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2020)

Ο «εργάτης» της Ford αναμένεται να παρουσιαστεί έχοντας στην φαρέτρα του υβριδικό κινητήριο σύνολο με την συνολική ισχύ να ξεπερνά τους 360 ίππους. Μάθετε όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα γενιά του Ford Ranger.

Βάσει των πληροφοριών που έχουμε συλέξει, η Ford υπολογίζεται πως θα λανσάρει τη νέα γενιά του Ranger παγκοσμίως, κατά τη διάρκεια του 2022. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο από την αγορά της Αυστραλίας, το μελλοντικό νέο Ranger θα έχει να επιδείξει αρκετές τροποποιήσεις σε ό,τι αφορά στα μηχανικά του μέρη σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο καθώς για παράδειγμα, θα προσφέρονται και υβριδικές εκδόσεις πρίζας.

Το μελλοντικό, λοιπόν, Ranger PHEV θα εφοδιάζεται με έναν υβριδικό σύστημα κινητήρων που θα περιλαμβάνει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης με χωρητικότητα 2,3 λτ. και αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων, σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα που θα αποδίδουν μαζί ισχύ 362 ίππων και 680 Nm ροπής. Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μελλοντικό Ranger, αναλόγως της αγοράς, θα είναι διαθέσιμο και με δύο πετρελαιοκινητήρες 2,0 λτ. (twin-turbo με απόδοση 210 ίππων) και V6 3,0 λτ. (με απόδοση 250 ίππων).

Επιπρόσθετα, στον εξοπλισμό του θα προστεθεί το νέο Ford SYNC4 σύστημα πολυμέσων που θα συνδυάζεται με οθόνες 12,8 ιντσών, ενώ παράλληλα θα εφοδιάζεται με όλες τις νεότερες τεχνολογίες στους τομείς της τεχνολογίας και της ασφάλειας, ενεργητικής και παθητικής.

Καταλήγοντας, οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αποτελούν μια πρώτη... εκτίμηση της σχεδίασης που ενδεχομένως να φέρει η νέα γενιά του Ford Ranger, αντλώντας πληθώρα στοιχείων από την σειρά F που «σαρώνει» σε πωλήσεις στην αμερικανική αγορά.

PEUGEOT NEW EVANS
4green