3 φωτογραφίες »

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Υπάλληλος πλυντηρίου έκανε «κολυμπηθρόξυλα» Ferrari 812 Superfast

6.961 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2021)

Ο τερματοφύλακας της Τζένοα, Federico Marchetti πήγε για πλύσιμο τη Ferrari 812 Superfast που έχει στην κατοχή του, ωστόσο όταν εκείνη του επιστράφηκε είχε γίνει «κολυμπηθρόξυλα».


Δεν γνωρίζουμε αν ο Federico Marchetti θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Τζένοα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, το σίγουρο όμως είναι πως θα αλλάξει πλυντήριο αυτοκινήτων μετά από αυτό που τον βρήκε.
 
Ο έμπειρος τερματοφύλακας πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να πάει για πλύσιμο μία Ferrari 812 Superfast που έχει στην κατοχή. Αφού λοιπόν την άφησε, η συμφωνία με το πλυντήριο ήταν ένας υπάλληλος μετά το πλύσιμο να την επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο των «Ροσομπλού», όπου και θα περίμενε ο 37χρονος γκολκίπερ. Ωστόσο μάταια περίμενε.
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, ο υπάλληλος του πλυντηρίου που ανέλαβε να οδηγήσει τη Ferrari πίσω στον Marchetti, κατά τη διάρκεια της διαδρομής έχασε τον έλεγχο και πήρε σβάρνα ακόμα πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα καθώς και ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα. Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει «φιτίλια» την ιταλίδα «καλλονή αξίας περίπου 300.000 ευρώ και στη συνέχεια να εγκαταλείψει το σημείο.
 
Το ευχάριστο στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν υπήρξε ανθρώπινος τραυματισμός, κάτι που τόνισε με ανάρτησή του και ο άτυχος της όλης υπόθεσης Federico Marchetti, που όπως φαίνεται ψάχνει για άλλο πλυντήριο.  

Mercedes
test center